İş Kalesi girişimcilik eğitimini başlatıyor [5 davetiye]

İş Kalesi girişimcilik eğitimini başlatıyor [5 davetiye]

Ankara'daki girişimciler için ortak ofis sunan İş Kalesi'nin eğitimlerle girişimcileri destekleyeceğinden bahsetmiştik. Geçtiğimiz günlerde bu eğitim başvurularının açıldığını ve Webrazzi okurlarına da kontenjan ayrıldığını öğrendik. Hemen detaylara geçelim..

İş Kalesi'nin sunduğu eğitim "İnternet Girişimciliği Eğitimi" adıyla düzenleniyor ve internet girişimciliğine dair ileri seviye bilgileri içeriyor. Eğitim programının ana konuları ileri düzey yazılım ve web tasarımı ile pazarlama ve girişimcilik. Bu 4 ana başlık etrafında 24'er saatten toplam 96 saatlik bir eğitim katılımcılarını bekliyor.

Özellikle teknik konuda ileri düzey eğitim verileceği için İş Kalesi'nin programa başvuracak kişilerden bazı beklentileri var. En az bir yazılım dilinin biliniyor olması ve Adobe Photoshop programının kullanabiliyor olması gibi..

Sosyal medya mecraları hakkında temel bilgi sahibi olunması da bekleniyor ki internet girişimcilerinin bu noktada eksik olacağını düşünmüyorum.

Programa katılmak isteyen kişilerin bir internet girişimi projeleri olması da tercih sebebi. Eylül ayı içerisinde başlanacak eğitim 4 ay kadar sürecek ve İş Kalesi 5 Webrazzi okuyucusunu da programa dahil edecek. Ankara'daki okuyucularımız başvuru formunda isimlerinin yanına Webrazzi yazarak kendilerine özel kontenjanı kullanma şansı yakalayabilir.

Eğitim sonunda başarılı proje geliştirmiş kişilere ücretsiz 3 aylık İş Kalesi üyeliği verileceğini de paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.