Tüm Fırsatlar'ın Android uygulaması Google Play'de

Tüm Fırsatlar'ın Android uygulaması Google Play'de

Grup alışveriş girişimlerine gösterilen ilgi son 1 yıl içinde oldukça değişti. Fırsat toplayıcı sitelerin direnişi ise devam ediyor. iPhone uygulaması ile mobile geçiş yapan Tumfirsatlar.com şimdi de Android uygulamasını yayına aldı.

Eylül 2010′da hizmet vermeye başlayan Tüm Fırsatlar, grup alışveriş sitelerinden çektiği fırsatları fırsat haritası ve filtreleme ile tek noktada buluşturan bir girişim. Mayıs ayı sonunda geçen yıla göre günlük ziyaretçi sayısında yaklaşık yüzde 40'lık bir büyüme yakalamıştı. Şimdi ise 3 ayda yüzde 10 gibi küçük bir büyüme oranıyla yoluna devam ediyor ve Android uygulamasıyla mobilde daha da büyümek istiyor.

Daha da büyümek istiyor diyorum çünkü Tüm Fırsatlar iPhone uygulamasıyla mobile adım atmıştı ve bu uygulama şimdiye kadar yaklaşık 70 bin kez indirilmiş. iPad uygulamasını da yayına alan girişim artık Android'in potansiyelini yakalamak istemiş.

Tüm Fırsatlar'ın Android uygulamasında da alınan veya beğenilen fırsatlar "Fırsatlarım" bölümüne kaydedebiliyor, en yakın fırsatlar haritada görüntülenebiliyor ve 'Radar' özelliğinin sunduğu arttırılmış gerçeklik sayesinde etraftaki fırsatlara göz atılabiliyor. Uygulama da ürün fırsatları da ayrı bir kategori de sunuluyor.

Android uygulamasıyla mobilde ciddi bir kitleyi yakalayan girişimin önümüzdeki dönemde nasıl ilerlediğini görmek güzel olacak. Zira bu alanda ayakta kalmayı başaran girişimlerin sayısı oldukça az ve Tüm Fırsatlar'ın mobil uygulamalarının aldığı geri dönüşler gayet iyi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.