Tumfirsatlar.com iOS uygulamasıyla cebe girdi

Tumfirsatlar.com iOS uygulamasıyla cebe girdi

Grup alışveriş pazarı kendi içinde değişirken kupon toplayıcı girişimler de kendini yenilemeye devam ediyor. 2011 sonunda tanıttığımız Tumfirsatlar.com kısa süre önce yayına aldığı iOS uygulamasıyla (App Store) mobile geçiş yapıyor.

App Store'a girdikten sonra 5 gün içinde ücretsiz uygulamalarda ilk 3’e giren ve halen Türkiye için 3. sıradaki yerini koruyan uygulama fırsat kuponu arama işini kolaylaştırıyor.

Tüm Fırsatlar iPhone/iPad uygulamasında sosyal fırsatlar, özel alışveriş, ürün fırsatları ve tatil fırsatları olmak üzere 4 ana kategori bulunuyor. Bu kategorilere göre fırsat arama, kategori içinde filtreleme yapmak mümkün ve konumuza göre haritada size yakın fırsatları görebiliyorsunuz.

Harita özelliğine paralel çalışan 'radar' özelliği ise arttırılmış gerçeklik ile etrafınızdaki fırsatları görmenizi sağlıyor. Uygulamada beğendiğiniz fırsatları üyelik gerektirmeden 'Fırsatlarım' bölümüne kaydedebiliyorsunuz.

Çok yakında Android uygulamasını da yayına alacağını paylaşan Tüm Fırsatlar'ın kurucusu Can Kağıtçıbaşı, yeniliklerle büyümeye devam edeceklerini bu kapsamda yeni ekip arkadaşları aradıklarını da ekliyor.

Grup alışveriş pazarı, baş oyuncusu Groupon dahil olmak üzere şaşaalı günlerini geride bıraksa da bu tür yenilikler pazarın halen işlemeye devam ettiğini  gösteriyor. Tüm Fırsatlar geçen yıla göre üye sayısında yüzde 150, günlük ziyaretçi sayısında yaklaşık yüzde 40 büyümüş. Artık fırsatların hevesle ve aceleyle değil, bilinçle değerlendirildiğini düşünürsek bu oranlar normal kabul edilebilir. Mobile geçiş yapmanın Tüm Fırsatlar'a daha hızlı bir büyüme getireceği ise kesin gibi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.