Trendwp: Özgün premium WordPress temaları

WordPress’in blog altyapısından öteye geçerek bir içerik yönetim sistemi haline gelmesi WordPress temalarının yıldızını parlattı. Geliştiriciler, blogosfer dünyasına birçok temayı kazandırarak, kendi girişimlerini hayata geçiriyor. WordPress teması geliştiren girişimciler, Türkiye'de de artarak boy göstermeye başladı.

Türkiye'de WordPress teması geliştiren çiçeği burnunda bir girişimi paylaşalım. Trendwp adındaki girişim, ücretli WordPress temaları geliştiriyor. Ahmet Orhan ve Erhan Tunçer'in kurucusu olduğu girişim, 7 ay önce kurulmuş.

7 farklı tema bulunuyor

Trendwp'de şu anda biri ücretsiz olmak üzere 7 farklı WordPress teması bulunuyor. Farklı kategorilere göre ayrılan temalarda Web, Portal, Haber, Blog, Portal, Dizi, Oyun ve BK gibi farklı seçenekler bulunuyor. Trendwp kurucularından aldığımız bilgilere göre tema çeşitlerini arttırmak için Trendwp ekibi yoğun şekilde çalışıyor ve çok yakında kullanıcılarında karşısına yeni WordPress temalarıyla çıkmaya hazırlanıyor.

Ücretli Trendwp temalarının fiyatları 25 TL - 100 TL arası değişiyor. Gelelim ödeme konusuna. Site üzerinden kredi kartıyla ödeme sadece PayPal ve SanalPazar üzerinden gerçekleşiyor. Bu ödeme seçenekleriyle taksitli satışlar mümkün. Trendwp'nin fiyatlarını yurtdışındaki WordPress temalarının fiyatlarıyla kıyasladığımızda hemen hemen aynı olduğunu söyleyebiliriz.

7 ayda 560 tema satıldı

Trendwp şu ana kadar 560 adet tema satmış durumda. Girişimin kurucularından aldığımız bilgilere göre en fazla talep Trend Portal temasına. Bu yüzde Trend Portal teması girişim kurucuları tarafından 'amiral gemi' olarak adlandırılıyor.

Öte yandan girişim kurucularının Woothemes.com ve Wpzoom.com gibi küresel WordPress teması geliştiren sitelerden esinlendiğini de belirtmek gerekiyor.

Trendwp'de şu anda çok fazla tema seçeneği bulunmuyor. Ancak görünen o ki, girişimin kurucuları daha fazla WordPress temasını blogosfere kazandırmak için çalışıyor. Eklenecek özgün tasarımlı WordPress temaları Trendwp'nin takipçi sayısını hızla arttıracaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.