King.com, Elance ve Wamda Webrazzi Summit'te olacak!

King.com, Elance ve Wamda Webrazzi Summit'te olacak!

Webrazzi Summit için tarih yaklaşırken konuşmacı listemize de her geçen gün onayları alındıkça yeni isimler ekleniyor. Türkiye ve dünyadan çok değerli kişilerin konuşmacı olarak katılacakları organizasyonumuzla ilgili bildiğiniz üzere süre yaklaştıkça paylaşımlarımız artacak. 4 Ekim tarihine kadar dönem dönem yeni konuşmacılarımızı sizlerle bu şekilde aktarıyor olacağız.

Daha önce Webrazzi Summit konuşmacılarından altısını sizlerle paylaşmıştık. Değerli konuşmacılarımızın yanına bugün Ortadoğu'nun önemli yayınlarından Wamda.com'un kurucusu Habib Haddad, Elance.com Avrupa Başkan Yardımcısı Kjetil Olsen ve King.com EMEA bölgesi Reklam Satışından Sorumlu Başkan Yardımcısı Gilles Storme ekleniyor.

Konuşmacılarımız ile ilgili detaylı bilgileri yazının devamında sizlerle paylaşıyoruz ama hızlıca belirtmekte fayda var, Webrazzi Summit kaydınızı henüz yaptırmadıysanız daha fazla gecikmeden yerinizi ayırtmanız faydalı olacaktır. Çünkü bildiğiniz gibi biletlerimiz konferansa haftalar kala tükeniyor. Ayrıca şu anda indirimli kayıt döneminde olduğumuzu da hatırlatmış olalım.

4 Ekim 2012'de Point Hotel Barbaros'ta gerçekleşecek olan Webrazzi Summit'te geçtiğimiz yıl 54 konuşmacı, 34 oturum, 10 saatlik program ve 960 katılımcımız vardı. Bu yıl da geçtiğimiz sene olduğu gibi dolu dolu bir Summit sizlerle olacak.

Yeni konuşmacılarımızı kısaca tanıtacak olursak;

Gilles Storme - King.com

Avrupa'nın önde gelen oyun şirketlerinden biri olan King.com'um EMEA bölgesi reklam satıştan sorumlu yöneticisi Gilles Storme bizlerle olacak ve Avrupa oyun pazarı dinamikleri hakkında çok değerli bilgiler paylaşacak. King.com'dan önce 15 yıldır medya sektöründe Gilles, RockYou, AOL Time Warner, BBC Worldwide gibi global şirketlerde önemli pozisyonlarda görev yapmış.

Habib Haddad - Wamda.com

Habib Haddad'ın kurucusu olduğu Wamda.com'da Ortadoğu odaklı haberleriyle bölgesinin önemli haber kaynaklarından biridir. Wamda'da CEO'luk görevi yürüten Habib, World Economic Forum tarafından Genç Global Lider olarak seçilmiştir ve  ArabianBusiness tarafından en etkili Araplardan biri olarak göstermiştir.

Kjetil Olsen - Elance.com

Dünyanın önde gelen freelance arama platformlarından olan Elance.com'da Avrupa Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Kjetil Olsen, büyüyen Avrupa pazarında stratejik ve operasyonel süreçleri yönetmektedir. Kurucusu olduğu online işe alım sitesi EasyCruit'in StepStone tarafından satın alınmasının ardından burada altı yıl çalışan Kjetil, Elance'in Avrupa operasyonunu yönetmektedir.

Webrazzi Summit Sponsorlarına teşekkürler!

Webrazzi Summit 2012′nin sponsorlarına da bu fırsatla teşekkür etmek istiyorum. Elmas sponsorlarımız Nokta ve Turkcell, Platin sponsorumuz Yandex, Altın sponsorlarımız Digitouch,eGenticGaranti Bankası, Leadbox, Microsoft Türkiye, PayUQualcomm, Gümüş sponsorlarımız Çalışkan-Kızılyel AvukatlıkMikro ÖdemeTurk.netZanox ve Dijital Medya sponsorumuz Medyanet‘e sonsuz teşekkürler.

Webrazzi Summit’e sponsor olabilirsiniz!

Webrazzi Summit’te halen sponsorluk alanları mevcuttur. Eğer sektörün en etkili konferansında yer almak isterseniz sponsorluk sayfalarımızı inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Erken kayıt indirimini kaçırmayın!

Webrazzi Summit‘e haftalar hatta bazen aylar kala biletlerin tükendiğine şahit olduk. O yüzden erken kayıt indiriminden faydalanarak hemen kaydınızı yaptırabilir ve yerinizi garanti altına alabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2012 Sponsorları:

ELMAS SPONSORLAR
Nokta Turkcell

PLATİN SPONSORLAR

Yandex Sponsor olun

ALTIN SPONSORLAR

Digitouch Egenctic Garanti

Leadbox Microsoft Qualcomm Pay U Sponsor olun

GÜMÜŞ SPONSORLAR

Çalışkan Kızılyel Mikro Ödeme Turknet Zanox Sponsor olun

DİJİTAL MEDYA SPONSORU

Medyanet

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.