Zynga yeni oyunu ChefVille'i yayınladı

Zynga Unleashed 2012 etkinliğinde ilk kez duyurulan restoran yönetim oyunu ChefVille, biraz önce yayına alındı. Bir restoran simulasyon oyunu olan ChefVille'den büyük umutları olan Zynga, yeni oyunlarıyla birlikte borsadaki kötü gidişini de durdurmak istiyor.

Appdata verilerine göre aynı etkinlikte duyurulan TheVille ile bir ayda 45 milyon aylık, 6 milyon da günlük aktif kullanıcıya ulaşan Zynga, ChefVille'in de benzer bir başarı yakalaması durumunda son bombası olan FarmVille 2 için elini oldukça güçlendirmiş olacak.

ChefVille'e dönecek olursak oyunda kendi restoranınızı yeni açmış bir aşçıyı canlandırıyor önce mutfağınızı ve restoranınızı düzenliyorsunuz. Sonrasında ise menünüzdeki tarifleri pişirmek için malzemeler bahçenizden topluyor veya satın alabiliyorsunuz. Kendi tarlanızda yetiştirdiğiniz malzemelerle pişirdiğiniz yemekleri servis edebildiğiniz oyunda dışarıdan da alışveriş yaparak malzemelerinizi elde etmeniz mümkün.

Kısa süre deneme şansı bulduğumuz oyunda sosyal ağ özellikleri de yoğun olarak kullanılmış. Arkadaşlarınızın restoranını ziyaret edebildiğiniz oyunda arkadaşlarınızın restoranına gidip yemek yemeniz gibi aksiyonlar da hayata geçirilmiş. Zynga'nın ChefVille özelinde hayata geçirdiği bir diğer özellik ise oyunculardan gelen tariflerin oyun içerisinde kullanılacak olması.

Unleashed'de duyurulan 2. büyük oyun olan ChefVille'in ardından şimdi FarmVille 2 beklenmeye başlandı. Şirketin ikinci hızlı büyümesini sağlayabilecek olan FarmVille 2'nin Zynga'ya kazandıracağı yeni oyuncularla şirketin borsada kaybettiği değere tekrar ulaşması oldukça mümkün görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.