ArcadeMonk'un yeni oyunu Bubble Pirates patlamaya hazır

ArcadeMonk'un yeni oyunu Bubble Pirates patlamaya hazır

İlk oyunu Kebap Dünyası ile sosyal oyun pazarına giriş yapan ArcadeMonk hatırlayacağınız üzere Şubat ayında 212 Capital Partners'dan yatırım almıştı. ArcadeMonk bu kez yeni oyunu Bubble Pirates ile karşımızda.

Kendine has bir kitleyle yoluna devam eden Kebap dünyasına nazaran daha küresel bir oyun olan Bubble Pirates, etkili ve alışkanlık yaratan tarza sahip. Oyunda yapmanız gereken karşınıza çıkan balon dizilerini yok etmek. Basit gibi görünse de oyunun ilerleyen bölümleri düşünmeyi ve ek yetenekler kazanmayı gerektiriyor.

Oyundaki karakterlere baktığımda rahatlıkla ülkemizde bu alanda geliştirilen oyunlar arasında en iyi karakter çizimlerinden birine sahip olduğunu söyleyebiliyorum.

Popcap'in fenomen haline gelmiş oyunu Bejeweled'i beğenenlerin Bubble Pirates'i de beğeneceğini düşünüyorum ki ArcadeMonk'un oyunu güzel bir hikaye örgüsüyle size yeni adalarda balon korsanlığuna davet ediyor.

ArcadeMonk'tan aldığımız bilgiye göre oyunun İngilizce sürümü önümüzdeki hafta gelecek. Oyunun geliştirilmesi 3 a gibi bir sürede tamamlanmış. 2 hafta süren test ve düzenlemelerle fikrin kabul edilmesinden oyunun çıkışına kadar 3,5 ay geçmiş. Arcade Monk, 212'nin yatırımından sonra 20 kişilik bir ekip olmuş.

Ücretsiz oynanabilen Bubble Pirates'de sanal ürünlerle işinizi hızlandırmanız mümkün ki oyuna bizim verdiğimiz bağlantıyla (yukarıdaki bağlandı dahil) kayıt olduğunuzda oyuna 10 yerine 35 premium kredi (ruby) ile başlayacaksınız.

Yukarıdaki video oyunu özetliyor ama bazı ekran görüntülerini de aşağıda bulabilirsiniz. Özellikle bu tarz oyunları seven kullanıcılardan yorum almak oyunun küresel çapta nasıl bir seyir izleyeceğine dair fikir verecektir. Yani söz sırası sizde. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.