ArcadeMonk'un ilk Oyunu Kebap Dünyası Beta Yayına Başlıyor [Davetiye Mevcut]

ArcadeMonk'un ilk Oyunu Kebap Dünyası Beta Yayına Başlıyor [Davetiye Mevcut]

Bir süredir haberlerini aldığımız ve Webrazzi Summit'te de Alemşah Öztürk'ün bahsettiği Kebap Dünyası oyunu sonunda beta yayınına başladı.

Kebap Dünyası'nda oyuncular kendi kebapçılarını kuruyor ve işletiyorlar. Oyunda para kazandıkça kebapçı dükkanınızı genişletiyor ve farklı şekillerde dekore edebiliyorsunuz. Oyunda seviyeleriniz yükseldikçe yeni yemekler (kebaplar, tatlılar vs) yapmayı öğrenebiliyorsunuz.

Alemşah Öztürk, Emre Kurttepeli ve  Ömer Bilge Ersoy tarafından kurulan ArcadeMonk'un ilk projesi olan Kebap Dünyası'nı http://apps.facebook.com/kebabworld adresinden "webrazzi" beta kodunu kullanarak oynamaya başlayabilirsiniz. 

Kısa bir süre deneme şansı bulduğumuz oyunda, aşçı ve garsonlarınızı arkadaşlarınız arasından seçiyor ve hazırlanmış kebapçı tiplemelerden birini atıyorsunuz. Kısa sürede müşterilerle dolan dükkanınızda, çalışanlarınız arasında ocak başı ve servis elemanı oranını doğru belirlemenin müşterileri kaçırmamanızda önemli bir etken olduğunu tiyo olarak verelim :)

Sanal para alma modülünün oyun tam olarak açıldığında etkin olacağını öğrendiğimiz Kebap Dünyası'nda; Kredi Kartı, Turkcell veya Avea ile mobil ödeme, Facebook Credits, Paypal ve banka havalesi gibi geniş ödeme seçenekleri sunulacak.

Kebapçı dükkanını hemen açmak isteyenler, beta sürecine "webrazzi" davetiye koduyla başlayabilirler. Beta sürecindeki oyunda gördüğünüz hataları ve fikirlerinizi bence.arcademonk.com adresine bildirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.