Windows 8'in resmi çıkış tarihi açıklandı

Windows 8'in resmi çıkış tarihi açıklandı

Daha piyasaya çıkmadan hakkında araştırmalar yapılan ve işletim sistemine uygun cihazlar üretilen Windows 8'in, çıkış tarihi resmen belli oldu. Microsoft üst düzey yöneticilerinden Steven Sinofsky, Windows 8'in 26 Ekim 2012'de piyasaya sürüleceği açıkladı.

Microsoft'un her yıl düzenlediği Worldwide Partner Konferansı'nda piyasaya sürülecek olan yeni işletim sistemi için geri sayım da başlamış oluyor. Bu haftadan itibaren yeni işletim sisteminin kullanıcılarla buluşmasına yaklaşık 14 hafta kaldı.

Windows 8, Microsoft için çok önemli bir yere sahip. Çünkü Microsoft mobil ve bilgisayar işletim sistemlerini birbirine entegre ederek daha sinerjik bir platform yaratmayı amaçlıyor. Masaüstü işletim sistemleri pazarında dünya çapında lider olan Microsoft'un, aynı başarıyı akıllı cihaz işletim sistemlerinde gösteremediğini hatırlatmak istiyoruz.

Microsoft'un geçen sene yayınladığı konsept video işletim sistemlerinin gelecekte nasıl olacağına dair ipuçları veriyor. Bu videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.