Cityberry: Şehirlilere ayrıcalıklar platformu

Cityberry: Şehirlilere ayrıcalıklar platformu

Kurulduğu günden bu yana İstanbul şehir rehberi olarak ilgi toplayan İstanbul.comCityberry isimli projesini hayata geçirdi. Uzun süredir üzerinde çalışıldığını bildiğimiz proje sessiz sedasız bir şekilde açılmış.

istanbul.com ve Provus‘un ortak olduğu Cityberry projesi, MasterCard’ın da desteğiyle şehirde yaşayanlar için özel indirimler, sıra dışı deneyim ve ayrıcalıklar sunan bir üyelik kart sistemi.

Site üzerinden özel şehir deneyimlerinnin ve indirimlerinin sunulduğu Cityberry'de, açılışa özel olarak deneyim satın alanlara Cityberry Life kartlar hediye olarak gönderiliyor. Reina, Park Şamdan, Blue Topaz, Superclub, Köşebaşı gibi çok sayıda özel mekanda yüzde 10 ile 20 arasında indirim sunan Cityberry Life kartların normal ücreti 150 TL ancak kartlar içerisinde 50 TL değerinde '50 berry' puan ile birlikte geliyor. 

Provus'un ödeme altyapısından yararlanan Cityberry için özel olarak geliştirilen Cityberry POS'unun olduğu her yerde kullanılabilen Cityberry kart, anlaşmalı bankaların internet ve banka şubelerinde ve ATM'lerinde de kullanılabiliyor. Kartla EFT/havale işlemleri yapılabilen ve içerisine para yüklenilebilen kart, kredi kartı gibi de kullanılabiliyor.

Cityberry'nin Life kart dışında Lotus isimli ikinci bir kartı daha var ve bu kart ile daha üst düzey imkanlardan yararlanabiliyorsunuz. Reina, Suada havuz, SupperClub, Tav Prime Class Lounge gibi önemli mekanlara ücretsiz VIP giriş hakkı sağlayan Lotus kartta indirim oranları Life karttan daha yüksek. Avantajlarıyla birlikte Lotus kartın fiyatı da bir hayli yüksek. 1500 TL karşılığında sahip olabildiğiniz Cityberry Lotus kart içerisinde 500 TL değerinde berry puanlar ile geliyor.

İstanbul.com, adinteractive ve Aloha Ventures'ın kurucusu olan Köksal Abdurrahmanoğlu'nun projesi olan Cityberry, bir şehir kartı olarak başarılı bir başlangıç yapmış ve iyi noktalara gelebilecek bir pozisyonda. Provus ve MasterCard'ın desteğini faydaya çevirebilir ve İstanbul.com'un kitlesini de çekebilirse önemli başarılar kazanabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.