Javascript meraklıları Jstanbul'da buluşacak

Javascript meraklıları Jstanbul'da buluşacak

İnternet ekosistemimizde yazılım geliştiricilerin belli konular etrafında organize olabilmesi pek sık rastladığımız bir şey değil.  Neyseki son zamanlardaki yazılım maratonları bu durumu değiştiriyor ve Jstanbul etkinliği bu ay sonunda Javascript meraklılarını bir araya getiriyor.

Jstanbul (İstanbul JavaScript), adından da anlaşılacağı gibi, internet teknolojilerinde her geçen gün önemini artıran bir programlama dili olarak görülen JavaScript üzerine eğiliyor. 28-29 Temmuz'da Bahçeşehir Üniversitesi'nde düzenlenecek olan etkinlikte Türkiye'den ve yurtdışından toplam 14 konuşmacı yer alıyor.

Jstanbul konuşmacılarının bir kısmı...

Konunun uzmanı konuşmacılar ve katılımcılarla 2 gün sürecek etkinlikte Javascript ile mobil uygulama geliştirmeden yazılım güvenliğine varan farklı konular işlenecek. Etkinlik için yaklaşık 4 hafta var ama siz şimdiden yerini ayırtmayı ihmal etmeyin.

Kısa sürede gereken dikkati çekmeyi başaran etkinlik Jstanbul ekibi ve BÜ Bilgisayar Mühendisliği Kulübü'nün desteği ile düzenleniyor. Tart New Media ve Markafoni'nin sponsor olduğu Jstanbul'u biz de medya sponsoru olarak destekliyoruz.

Tüm konuşmacılara jstanbul.org/2012 sayfasından ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.