Etohum yeni dönem başvuruları Temmuz'da açılıyor

Etohum yeni dönem başvuruları Temmuz'da açılıyor

Etohum, yoğun bir yılın ardından yeni dönem başvurularını 1 Temmuz itibariyle almaya başlayacak. 2011 Ağustos – 2012 Temmuz ayları arasında toplam 40 toplantı, etkinlik ve görüşme düzenleyen kuluçka programı bu yıl daha zor bir pazarda başarılı girişimcileri bulmaya çalışacak.

Geçen yıl 95 konuşmacıyla toplam 300 saati aşan bir toplantı serisi düzenleyen Etohum'a başvurular 1 Temmmuz'da başlayacak ve Aralık ayına kadar sürecek. Bu yıl da geçen yıla benzer bir performans ortaya koymayı hedefleyen Etohum, 50 toplantı hedefiyle yola çıkıyor.

Etohum'un klasikleşen etkinliklerinden her iki haftada bir kapılan kafe toplantıları, ayda bir düzenlenen Ankara, İzmir ve İstanbul kampları, Girişimcilik Zirvesi ve Startup Turkey kampları bu yıl da devam edecek.

Etohum'da Geliştirici Günleri başlıyor

Bu yılın önemli bir yeniliği ise yazılımcıları biraraya getirmeyi amaçlayan Geliştirici Günleri olacak.  Bu toplantılardan ilki de 7 Temmuz Cumartesi günü yapılacak. İlk toplantıda Jean-Francois Arcand "Atmosphere Framework" hakkında konuşacak.

Etohum 2012-2013 dönemi program ve süreciyle ilgili bilgileri etohum.com/basvuru adresinden ulaşabilirsiniz ve dilerseniz bugünden başvurunuzu gönderebilirsiniz.

Başvurunuzu yapmadan önce geçen yıl 40 girişim arasından finale kalan 15 girişime göz atmayı da ihmal etmeyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.