Ücretsiz 10 GB depolama sunan Yandex.Disk Türkiye'de

Ücretsiz 10 GB depolama sunan Yandex.Disk Türkiye'de

"Hangi bulut daha karlı?" başlıklı karşılaştırmamızda yer vermediğimiz Yandex'in bulut tabanlı depolama hizmeti Yandex.Disk artık Türkiye'de.

Rusya'daki hizmetlerini Türkiye'ye getirmekte çekingen davranmayan Yandex, Yandex.Disk ile Google Drive'ın 2 katı büyüklüğünde (10GB) ücretsiz bir depoloma alanı sunuyor. Her tür dosya formatını desteklediği açıklanan ve Yandex.Mail’e entegre çalışan Yandex.Disk'in güzel bir yönü ise e-posta eklerinin saklanması için ayrılan alanın 10 GB’lık kapasiteden ayrı tutulması.

Yandex.Disk, webde Windows ve MacOS masaüstü uygulamalarıyla, mobilde ise iOS ve Android için geliştirilen Yandex.Mail mobil sürümüne entegre şekilde kullanılabiliyor.

Yandex kendi servislerini kullanan Türkiye'deki internet kullanıcıları için tamamlayıcı bir hizmet sunmuş görünüyor ama Yandex.Disk'in henüz 10GB üzerinde depolama hizmeti almak isteyenler için bir çözüm sunduğu görülemiyor.

Yandex e-posta adresinizle disk.yandex.com.tr adresinden Yandex.Disk'i kullanmaya başlayabilir, diğer depolama hizmetleri için önceki karşılaştırmamıza göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.