Sean Parker'in yeni girişimi Facebook tabanlı Airtime açıldı

Sean Parker'in yeni girişimi Facebook tabanlı Airtime açıldı

Mart ayında paylaştığımız ve merakla beklenen Airtime bugün itibariyle kapılarını açtı. Bir dönemin unutulmaz girişimlerinden Napster'ın ve Facebook'un kurucuları arasında bulunan Sean Parker'ı zaten tanıyorsunuzdur. Webrazzi okuyucusu olup hala tanımayan varsa The Social Network filminde Victoria's Secret modelleriyle çıkan kişi dersem herhalde hafızalar tazelenmiş olacaktır. - Bu haberde bu açıklamayı yapmayı istemezdim ama mecbur kaldım :)

Sean Parker'ın Napster'daki kurucu ortağı Shawn Fanning ile birlikte hayata geçirdiği Airtime için canlı video üzerine kurulu Facebook tabanlı bir sosyal ağ dersem sanıyorum ki yanlış olmaz. Bir dönem ciddi ses getiren Chatroulette'den esinlenilen servis, Facebook'ta tanıdığınız ya da tanımadığınız kişilerle canlı video üzerinden tecrübelerinizi paylaşmanıza imkan sağlıyor.

Airtime şu an itibariyle herkesin kullanımına açık ve New York'ta bol miktarda ünlü ismin katılımıyla bir de açılış partisi düzenlendi. Hem kurucularının hem de servis daha açılmadan arkasında yer alarak 33,5 milyon dolar destek sağlayan yatırımcılarının etkisiyle böylesine bir açılış partisi yapmasına zaten şaşırmamak gerekiyor. ;)

Airtime.com adresinden hemen servise katılabilir ve bu popülaritesi büyük olasılıkla önümüzdeki günlerde tepe noktalara çıkacak girişimi Facebook hesabınızla bağlanıp deneyebilirsiniz.

Eğer Airtime.com'a girmeden önce servis hakkında biraz daha bilgi almak isterseniz aşağıda paylaştığımız tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.

Son olarak eğer servisi denemeden önce hızlıca lansmanla birlikte yayınlanan ekran görüntülerine de göz atmak isterseniz, aşağıda hepsini paylaşıyoruz.

Sosyal ağlara ve hatta sosyal medya dünyasına yeni bir soluk getireceğini düşündüğüm Airtime'ı denedikten sonra görüşlerinizi paylaşırsanız harika olur.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.