Meta Games'in ilk oyunu Bhalamir: Prologue App Store'da yerini aldı

Meta Games'in ilk oyunu Bhalamir: Prologue App Store'da yerini aldı

Sanalika'nın kurucu ortaklarından Mehmet Ecevit ile Yağmur Hakan Boğa'nın kurucuları olduğu mobil oyun şirketi Meta Games'in ilk oyunları Bhalamir: Prologue bugün App Store'daki yerini aldı.

Geçtiğimiz aylarda geliştirilmesinden haberdar olduğumuz oyun, aslında geçmiş çağlardan klasik bir kahramanlık hikayesi. Bhalamir karakterini kontrol ettiğimiz oyunda verdiğimiz söz üzerine askerlerle dolu bir kaleden sevdiğimiz kadının babasını kurtarmaya çalışıyoruz. :)

Ücretsiz olarak sunulan oyunda Türkçe dil paketi, tokat kombo ve süper zırh gibi oyunu daha eğlenceli hale getirecek öğeler oyun içi satın alma ile edinilebiliyor. Türkçe dil paketi ile  oynadığım oyun oldukça eğlenceli bir deneyim sunuyor "Kapıları tutun", " Olduğun yerde kal" ve "Öldürün onu" gibi replikler düşman askerler tarafından oldukça sık dile getiriliyor.

Kılıç ve kalkan ile daldığımız askerler arasında hayatta kalmaya çalışıyor ve bölüm sonlarında karşımıza gelen daha güçlü düşmanları (bossları) alt etmeye çalıştığımız oyunda, üç boyutlu modellemeler dikkat çekiyor. Kale kapısında başlayan maceramız kalenin zindanlarına kadar sürüyor ve yaklaşık 40 dakikada iyi bir oyuncu tarafından tamamlanabiliyor.

Meta Games'in ilk oyunu olan Bhalamir: Prologue daha çok konsept bir çalışma olarak planlanmış ve bu amaçla oyun süresi kısa tutulmuş. Yeni oyunları için şimdien çalışmaya başlayan şirketin ilk oyunu hakkındaki yorum ve geri bildirimlerinizi yorumlarda bekliyorlar.

Not: Webrazzi kurucusu Arda Kutsal, Meta Games'in melek yatırımcısıdır. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.