Webrazzi Analitik: Sosyal medya istatistikleri tek adreste!

Webrazzi Analitik: Sosyal medya istatistikleri tek adreste!

Webrazzi Veritabanı'ndan sonra bugün uzun süredir üzerinde çalıştığımız diğer bir projemizi daha sizlerle paylaşıyoruz: Webrazzi Analitik!

İlk aşamada Facebook istatistikleri ile başladığımız Webrazzi Analitik projesi, çeşitli sosyal ağların istatistiklerini sunmayı amaçlıyor. Henüz betada olan servis Facebook kullanıcılarının demografik verilerini, ülkelere göre CPC ve CPM değerleri ile Facebook sayfalarının beğeni, konuşma, büyüme, ileti ve yorum sayıları gibi istatistiklerini sunuyor.

Ülke bazında Facebook sayfalarını da sıralayan serviste takip edilen 20 bin sayfa bulunuyor. Sistemin takibinde olmayan Facebook sayfalarınızı buradaki formdan sizde Webrazzi Analitik'e ekleyebilirsiniz.

Webrazzi Analitik'in ülke sayfalarında Facebook üye sayılarındaki büyümeler, sayfaların sıralaması reklam bedelleri gibi bilgiler yer alıyor.

Bir süre sonra diğer sosyal ağları da ekleyeceğimiz Webrazzi Analitik ile önümüzdeki dönemlerde özelleştirilmiş raporları da sizlerle paylaşıyor olacağız.

Henüz beta sürecinde olan Webrazzi Analitik için geliştirmelere devam ediyoruz. Bu süreçte gözünüze çarpan düzeltilmesi gereken noktalar ya da önerileriniz olursa bizimle lütfen paylaşın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.