İnploid yeni özellikleriyle daha çok içerik toplayacak

İnploid yeni özellikleriyle daha çok içerik toplayacak

Dragon’s Dens Türkiye’de tüm yatırımcılardan yatırım alan ve Ocak ayı sonunda Webrazzi TV'ye konuk ettiğimiz  inploid.com hakkında beklenen yenilik haberleri aldık. Inploid yeni özellikleriyle içerik üretimini tetiklemeyi ve kullanıcılarının sahip olduğu bilgileri organize etmesini hedefliyor.

Inploid'in yeni özelliklerinden biri gönderi alanları olarak adlandırılan bölüm. Bu bölümde kullanıcıların kendi hayatlarını farklı ilgi alanlarına göre organize etmesi ve içerik üretmesi sağlanıyor. Açılan başlıklar takip edilebiliyor ve aynı gönderi alanına farklı kullanıcılar içerik gönderebiliyor. Bu gönderiler her kullanıcının takipçileri tarafından ayrı ayrı oylanabiliyor.

Gönderi alanları ile belli konular etrafında kullanıcıları site içinde daha aktif kılmayı amaçlayan Inploid, e-posta ile hızlı içerik gönderimi, 'bookmarklet' ve paylaşım butonu ile de site dışından içerik akışı sağlamak istiyor. Bu bilgi akışının sağlanması da Inploid'de daha zengin bir içerik havuzu oluşabileceğine işaret ediyor.

Bir diğer yenilik olan Inploid bileşenleri (widgets) inploid'de hazırlanan soru veya anketlerin blog, web sitesi veya mobil uygulamalarında yayınlanabilmesini sağlıyor. Bir diğer yeni araç olan paylaş düğmesi de İnploid'in yeni kullanıcılara göz kırpmasını sağlıyor.

Dragon’s Dens Türkiye’deki ilk hali ile bugünkü hali arasında ciddi fark olduğunu söylememiz gereken Inploid, öğrendiğimiz kadarıyla önümüzdeki dönemde mobil uygulamalar, mobil site ve Facebook uygulaması ile kabuğundan çıkacak.

Başta Türkiye olmak üzere kendi alanında en iyisi olmak isteyen girişim, hem almış olduğu yatırımı hem de TV yayınlarına dönük yeni özelliklerini başarılı şekilde uygulayabilirse hedefine ulaşması mümkün. Diğer yandan daha fazla kullanıcının çekilebilmesi için site içinde daha aktif ünlü/tecrübeli kişilerin hesap oluşturması gerektiği de göze batıyor.

Sanırım Inploid’in ilk zamanlarını hatırlayanlar, bugünkü durum hakkında da bir yorum yapacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.