Facebook iPad uygulaması retina ekran için hazır

Facebook iPad uygulaması retina ekran için hazır

Yeni iPad'in piyasaya sürülmesi ile birlikte uygulamaların Yeni iPad'in Retina ekranına ve güçlü çözünürlüğüne uygun sürümleri de yavaş yavaş karşımıza çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta App Store üzerinde bir küçük bir tanıtımla güncellenmiş Facebook uygulamasının geleceği ima edilmişti.

Yeni retina ekranın nimetlerinden daha iyi yararlanabilmek için pek çok uygulama gibi, Facebook da iPad uygulamasını güncelledi ve retina ekran için hazır hale getirdi.

Yapılan son güncelleme 4.1.1 ile birlikte bazı hataların düzeltilmesinin yanı sıra Çekçe, Danca, Yunanca, Portekizce gibi yeni diller de artık iPad uygulaması için kullanılabilir durumda.

Son olarak markaların Facebook Zaman Tüneline girmesi ile birlikte Facebook'un yapısı büyük oranda değişti. Yeni iPad ile gelen retina ekran desteği ile birlikte görüntü kalitesi de zaman tünelindeki gezintilerinizi daha kaliteli kılıyor.

Bununla birlikte Apple, AppStore'a koyduğu "Great Apps for the New iPad" bölümü ile 2048x1536 çözünürlüğün avantajlarını kullanan yeni uygulamaları derlemiş durumda. Buradan retina ekranın keyfini daha çok çıkarabileceğiniz uygulamaların listesini görebiliyorsunuz.

Yeni iPad için güncellenmiş Facebook uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.