Teknosa Teknoloji Tüneli uygulamasıyla teknoloji tarihini Facebook'a taşıyor

Teknosa Teknoloji Tüneli uygulamasıyla teknoloji tarihini Facebook'a taşıyor

Küresel anlamda markaların Facebook'un yenilenen arayüzü olan Zaman Tüneli'ne ilgisi yoğun olarak devam ediyor. Türkiye'deki markalarsa Zaman Tüneli'nde yer almak için çalışmalarını sürdürüyor. Teknosa bu anlamda Zaman Tüneli çalışmalarını bitirip yayına başlayan şirketler arasına girdi. Teknosa'nın geliştirdiği 'Teknoloji Tüneli' adındaki uygulama, eğlenceli Zaman Tüneli uygulamalarının arasında yer alıyor.

Uygulama, Teknosa'nın alanıyla ilgili olarak bugüne kadar kullanıcıların hayatına giren birbirinden farklı teknolojik ürünlerle, geçmişten bugüne kadar bir köprü kuruyor. 184 farklı cihazın bulunduğu Teknosa Teknoloji Tüneli'nde, 3 ana kategori bulunuyor. Bu kategoriler, yıl, segment ve marka. Alt kategorilerdeyse yıllara göre segmentler ve markalar bulunuyor.

Aranılan ürünün listede olmaması durumda, kullanıcılar görsel ve bilgileriyle beraber kendi cihazlarını listeye ekleyebiliyor. Uygulamanın dikkat çekici özelliklerinden bir diğeriyse metin ekleme özelliği. Barların altında bulunan düğmeyle cihazın hikayesine ulaşmak mümkün. Arzu eden kullanıcılar bu metni değiştirerek, kendilerine özgü satırlar ekleyebiliyor. Teknosa Teknoloji Tüneli'ne eklenen cihazlar ve kullanıcı metinleri 'Bitir ve Facebook Zaman Tünelime Ekle' düğmesiyle kullanıcıların zaman tüneline eklenebiliyor. Uygulamanın bu özelliklerle beraber daha fazla interaktif olduğunu söyleyebiliriz.

Teknosa'dan aldığımız bilgilere göre, uygulamanın en geç bir hafta içerisinde İngilizce versiyonu da yayınlanacak. Test sürecinin ardından küresel anlamda tüm kullanıcılar uygulamayı kullanabilecek. İngilizce Teknoloji Tüneli'nin tüm dünyada ilgi çekebileceğini öngörüyoruz.

Şirketten aldğımız başka bir bilgiye göreyse uygulamanın içine kampanyalar yerleştirileceği yönünde. Çekiliş tarzında olacak bu kampanyalar, kullanıcılara TV ve akıllı telefon gibi Teknosa'nın ürün gamındaki ürünler kazandıracak.

Teknosa Teknoloji Tüneli, yeni jenerasyonun belki de hiç bilmediği, görmediği cihazları tanıtacak. Bu cihazlarla tanışmış olanlarsa, nostalji yapabilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.