FastBuzzer.com: Sitenize arama düğmesi ekleyin

FastBuzzer.com: Sitenize arama düğmesi ekleyin

FastBuzzer, web sitelerine arama düğmesi eklemenizi sağlayan yeni bir girişim. Kullanıcılarla iletişimde yeni bir yönelimin ilk temsilcilerinden.

Bugün bir web sitesinde direkt iletişim için e-posta, iletişim formu, canlı videolar veya sohbet uygulamaları bulunabilir. Ancak FastBuzzer'ın yaptığı işin, yani telefonla arar gibi sesli iletişim kurmayı tek tıka indirgemenin, diğerlerinden daha kolay ve bilindik olduğunu kabul etmek gerek.

Ücretsiz sınırlı hizmetinin yanısıra ücretli modelde de sınırsız konuşma hizmeti veren FastBuzzer'da ödemeleri aranan taraf yapıyor. Yani ziyaretçiniz sizi aradığında fatura size kesiliyor.

Fastbuzzer'ın kurucusu Eren Yağdıran yoğun ilgiyi karşılayamayacağını düşündüğünden Webrazzi okuyucularına bir test hesabı açamadı ama ilk kullanıcılarından birinin webde Userspots olacağını öğrendik. Herkesin bunu yapmasını istemeyiz ama Userspots sitesine arama düğmesini eklediğinde kendilerini arayarak sistemi test edebilirsiniz. :)

Projenin geleceğine bakacak olursak, bu eğilimin hatırı sayılır bir büyüme gerçekleştirebileceğini söyleyebiliriz. Müşteri hizmetleri iletişimi için verilen telefon numaraları yerine FastBuzzer'ın arama düğmelerini görmek gelecekte normal karşılanabilir.

Zira ses iletişimini artık mobil ve karasal internet üzerinden ücretsiz olarak sağlayan sayısız uygulama var. Google da  'direkt ara' düğmesini bir reklam seçeneği olarak sunuyor. Bir müşteri temsilcisinden cevap almak isteyen çok sayıda kullanıcısının olduğunu düşünüyorum.

Fastbuzzer'ın üstünde durması gereken, ücretlendirme ile birlikte, bu alanda bireysel kullanıcılara hizmet veren uygulamaların web sitelerine yönelmesi.

Eren Yağdıran, aynı zamanda daha önce tanıttığımız Emailtakip.com'un da kurucularından. Resmi bir anlaşma olmamasına rağmen kurumsal kullanıcıların Emailtakip.com'u kullandığını ve hergün yeni kullanıcıların sistemi denemekte olduğunu söylüyor ve Fastbuzzer'ı daha etkili bir şekilde büyütmek istiyor.

Girişimcilere de farklı girişimlerle aralarında sponsorluk-hizmet anlaşmaları yapabileceğini hatırlatıyor. (Fastbuzzer ile Webacik arasında böyle bir anlaşma yapılmış.)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.