Ve Angry Birds Facebook'ta

Borsaya açılma hesapları yapan Rovio'nun efsane oyunu Angry Birds, beklenen çıkışı 1 gün önce yaptı ve Facebook'a geldi. Sevgililer gününde Facebook'ta perdeleri açması beklenen oyun şu anda Facebook'ta oynanabiliyor.

Chrome web tarayıcısı ve Windows dahil olmak üzere bir çok platformda oynanabilen Angry Birds'ün Facebook sürümü flash tabanlı ve daha fazla taraftar bulmaya aday. Muhtemelen yoğun trafik nedeniyle şu anda Angry Birds'e Facebook üzerinde ulaşmakta zorlanabilirsiniz ama oyunda 4 farklı güç desteği ile arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz yeni düzenlemeler olduğu paylaşılıyor.

Bir Angry Birds dükkanının var olduğunu gördüğümüz oyunda çeşitli oyun içi öğelerin yanısıra oyunun ticari eşya tarafına doğru bir kanal açılmış olması da muhtemel. Rovio, oyunun en iyi şekilde oynanabilmesi için Flash 11 ve diğer sistem gerekensinimlerini de kendi sayfasında paylaşıyor.

Zynga'nın Facebook'un halka arz süreci ile yakaladığı hisse değeri artışı düşünülürse Rovio'nun 'henüz bilinmeyen' değerinin artacağı kabul edilebilir. Facebook üzerinden kazanılacak gelirler ise direkt olarak Finlandiyalı şirketin karlılığına ve piyasa değerine etki edecektir. Elbette bu etki Facebook'un borsa açılışını da hareketlendirecektir...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.