'Teknoloji Vadisi'nde girişimci ve yatırımcılar bir araya gelecek

'Teknoloji Vadisi'nde girişimci ve yatırımcılar bir araya gelecek

Türkiye’de girişimci ve yatırımcıları tek bir platformda birleştiren projeler artmaya devam ediyor. Son örneklerinden birini TTNET, ‘Teknoloji Vadisi’ ile gerçekleştiriyor. Her sektörden iş fikrini yatırımcılarla buluşturmayı hedefleyen proje, yaratıcılık ve teknolojik gelişim alanına katkıda bulunmayı hedefliyor.

İş fikrine sahip girişimciler ve yatırımcılar, www.ttnetteknolojivadisi.com.tr web adresindeki “Girişimciler” bölümünden kayıt olarak sisteme fikirlerini giriyor. Sunulan fikirler TTNET’in profesyonel ekipleri tarafından ön değerlendirmeye alınıyor. Değerlendirmeyi geçen fikirler yatırımcıların beğenisine sunuluyor.

Yeni iş fikirlerinden yararlanmak isteyen yatırımcılar ise web sitesindeki “Yatırımcılar” kısmından şirket isimleri veya kendi isimleriyle kayıt oluyor. Yatırımcılar böylece değerlendirilmiş fikirlere ulaşabiliyor. Yatırımcı talebine bağlı olarak girişim fikirleriyle ilgili bilgi alma, değerlendirme ya da yatırım için görüşme imkanı sağlanabiliyor.

Teknoloji Vadisi projesini değerlendiren TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, geleceğin başarılı girişimci ve yatırımcı hikayelerinde önemli rol oynamayı planladıklarını ifade ediyor.

Sistemin nasıl işlediğinin aşağıdaki grafikle takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.