Etohum 15'e seçilen bir diğer girişim Zeynep Akın ve Elif Coşkunkan isimli iki kadın girişimci tarafından kurulan Dekoreko.com.

2011'in ortalarında açılan Dekoreko.com, ev dekorasyon ürünlerine odaklı kapalı bir özel alışveriş sitesi. Geçtiğimiz yıl hızlı büyüme sergileyen ev dekorasyon alanında yeni bir girişim olan Dekoreko.com, iki kadın girişimcisiyle rakiplerinin önüne geçmeye çalışacak.

Dekoreko.com

28 Mayıs 2011’de açılan dekoreko.com 2010 yılında 26 milyar dolara ulaşan ev eşyaları perakende pazarında yer almak üzere ev dekorasyon ürünlerine odaklanan kapalı ve dikey özel alışveriş kulübü olarak konumlandırılıyor. Üç kız kardeşin ortaklığıyla kurulan dekoreko.com, açıldığı günden bu yana sade, şık ve kullanıcı dostu tasarımıyla ilgi toplamış ve üye sayısını hızla arttırmış.

Diğer private shopping sitelerindeki tek kampanyadan satış yapma kuralına karşın, üyelerinin tüm kampanyalardan alışveriş yapmalarına izin vererek sipariş büyüklüğünü ve sepet ürün adetlerini sektör ortalamasının üzerine çıkarmış. DekoShop ve dekoDepo bölümleriyle de farklılık ortaya koyan dekoreko.com, dekoShop’ta yılbaşı, sevgililer günü vb gibi dönemsel konseptlere uygun satış yaparken, dekoDepo’da da seri sonu ürünleri üyelerine özel indirimlerle sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.