Apsiyon - Apartman ve Site YönetimiEtohum 40 söyleşilerimize Apsiyon.com ile devam ediyoruz. Kudret Türk, Meriç Akdamar ve Erkan Doğan tarafından geliştirilen Apsiyon.com, apartman ve site yönetimlerini kolaylaştırmak için geliştirilmiş bir servis.

Haziran ayında sizlerle paylaştığımız Apsiyon.com, şimdilerde 300 aktif apartman ve site kullanılmaya başlanmış ve YapıKredi'nin online bankacılık sistemine dahil edilmiş. 

Apsiyon.com

SaaS olarak geliştirilmiş, apartman ve site yönetimlerini kolaylaştırması ile birlikte site sakinleri arasında kapalı devre bir sosyal ağ yaratma amacı taşıyan online bir proje. Gelir ve giderlerin takibi, aidat ödemeleri, personel takibi, üçüncü kişilerle yapılan ticari sözleşmeler, toplantılarda alınan kararlar, bankalar, e-devlet ve e-belediye sistemleriyle olan entegrasyon, apartman ve site için dinamik websitesi oluşturması gibi özellikleriyle rakiplerinden ayrılıyor.

2010 yılı başında sektördeki bu ihtiyaca cevap verme amacı ile başlayan Apsiyon, geçtiğimiz Haziran ayında beta olarak kullanıma sunuldu ve halen 300'den fazla apartman ve sitede aktif olarak kullanılıyor. Hedef kısa sürede mümkün olduğu kadar çok konuta ulaşmak ve sistemdeki tüm kullanıcılar ile firmalar arasında kazan-kazan modeli bir alışveriş altyapısı oluşturmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.