Zanox performans reklamcılığı yayıncılarını Yayıncı Akademisi'ne bekliyor

Zanox performans reklamcılığı yayıncılarını Yayıncı Akademisi'ne bekliyor

Türkiye'de gelir ortaklığı modelinin beslediği girişimlere çok fazla rastlamıyoruz ama Temmuz 2009'daki pazardan çok ileride olduğumuz kesin. Yerli girişimler teker teker gelir ortaklığı programlarını açarken, performans reklamcılığı ağları da faaliyetlerini arttırıyor. Bunlardan biri olan zanox önümüzdeki hafta bir etkinlik düzenliyor.

Haziran 2011'den beri Türkiye'de olan ve 2011 yılı sonunda Türkiye ofisini açan Berlin merkezli Zanox, 2 Şubat’ta Hepsiburada, Trendyol ve istanbul.net yöneticilerinin de konuşmacı olarak katılacağı bir etkinlik düzenleyecek. Yayıncılara yönelik bu etkinlikte zanox'un büyük yayıncılarından Medyanet, Reklamport, Reklamsoft, Logro, Enuygun.com ve MainADV de katılacak.

Yayıncı Akademisi adıyla anılan etkinlik, zanox tarafından diğer ülkelerde de düzenleniyor. Etkinlikte performans reklamcılık modelleri tartışılıyor, zanox arayüzü hakkında bilgiler veriliyor ve reklamverenlerin görüşleri ve beklentileri değerlendiriliyor.

Etkinlik Plaza Hotel İstanbul'da düzenlenecek. Etkinliğe katılmak için [email protected]'a e-posta gönderebilirsiniz. Öğlene kadar sürecek olan etkinliğin programı aşağıdaki gibi olacak.

Zanox Yayıncı Akademisi 

09:30 Açılış - Murat Kalafat, zanox Türkiye Ülke Müdürü

10:00 zanox ile Performans Reklamcılığı - Nusret Tumay, Yayıncı İlişkileri Yöneticisi

11:15 Kahve Arası

11:30 Yayıncı & Reklamveren ilişkileri - Özlem Geyik, Müşteri İlişkileri Direktörü

11:45 Reklamverenlerin yayıncılardan beklentileri

  • istanbul.net
  • Trendyol
  • Hepsiburada

12:45 Kapanış

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.