DLD konferansı başladı, bu sene iki Türkiye oturumu var

DLD konferansı başladı, bu sene iki Türkiye oturumu var

Her yıl Almanya Münih'te düzenlenen ve davetiye ile katılımcı kabul eden DLD konferansı başladı. Dijital - Yaşam - Tasarım (Digital - Life - Design : DLD) ana konularının etrafında zengin bir program ile katılımcılara çeşitli oturumlar sunan konferans, bu sene bizim için biraz daha özel bir anlam taşıyor.

Toplam 3 gün süren konferansta bu sene 2 tane Türkiye konulu oturum olacak. Konferansın son günü yani Salı günü 10:10'da başlayacak "Dijital Boğaz" isimli oturumun konuşmacıları Webrazzi okuyucularının yakından tanıdığı isimler.

Alemşah Öztürk (41? 29!), Cenk Bayrakdar (Turkcell), Nevzat Aydın (Yemeksepeti), Sidar Şahin (Peak Games) ve Sina Afra'nın (Markafoni) konuşmacı olarak yer alacağı oturumun moderatörlüğünü Webrazzi Summit 2011'deki bizlerle birlikte olan TechCrunch yazarı Robin Wauters yapıyor.

DLD'deki ikinci Türkiye oturumu ise yine Salı günü 12:00'de başlayacak. "21. yüzyılda Türkiye" başlıklı oturumun konuşmacısı Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış olurken, oturumun moderatörlüğünü Uluslararası Herald Tribune kıdemli editörü Alison Smale yapacak.

Webrazzi kurucusu Arda Kutsal'ın da her sene katıldığı konferansı 3 gün boyunca yakından takip edeceğiz. Siz de DLD'yi Webrazzi'den takip edebilir, konferansın canlı yayınını livesream üzerinden izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.