En hızlı büyüyen Facebook sayfalarını SocialMedia-Live ile izleyebilirsiniz

En hızlı büyüyen Facebook sayfalarını SocialMedia-Live ile izleyebilirsiniz

Facebook sayfaları, şirket ve ürünlerle müşteriyi birbirine bağlaması sebebi ile hem pazarlama, hem halkla ilişkiler açısından oldukça önemli.

Aynı şekilde firmalar için müşterilerini ve müşteri eğilimlerini takip etmek için mükemmel bir araç. Kullanıcılar da sevdikleri markaları takip etmeyi seviyorlar ama peki ya büyüme hızları? Facebook sayfalarının ne kadar büyük bir hız ile büyüdüğünü hiç merak ettiniz mi?

Şu an beta aşamasında yayına sunulan bir servis olan SocialMedia-live, size Facebook sayfalarının büyüme hızlarını izlemenizi sağlıyor. Bu servisin en büyük özelliklerinde birisi de büyüme oranlarını -yaklaşık olsa da- gerçek zamanlı olarak karşımıza çıkarması ve çeşitli kategorik ayrıştırmalarla karşılaştırmalara izin vermesi.

Toplam 38 milyon Facebook sayfasını görüntüleyen servis, dünyanın en büyük ve en hızlı büyüyen yaklaşık 90 bin Facebook sayfasını her 10 dakikada bir, Facebook'ta yeni açılan ve en hızlı büyüme kaydeden 2 milyona yakın Facebook sayfasını ise her 12 saatte bir güncellenmekte. Geriye kalan yaklaşık 36 milyon sayfa ise her 5 günde bir servis tarafından güncelleniyor. Herkese açık istatistikleri Socialmedia-live.com adresinden takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.