Özel alışveriş siteleri AlisverisRobotu.com'da

Özel alışveriş siteleri AlisverisRobotu.com'da

Fiyat karşılaştırma servisi AlisverisRobotu.com yine rakiplerinden farklı bir adımla karşımıza çıkıyor. Daha önce fiziksel  mağazaların fiyatlarını indekslemeye başlayan ve özel üniversite ücretleri için özel bir bölüm açan girişim bu kez özel alışveriş kulüplerini gözüne kestirmiş.

Şu an 12 özel alışveriş sitesinin güncel kampanyalarını listeleyen bölüm üye olmaksızın kullanılabiliyor. Toplam 466 aktif kampanya ve 43 binden fazla ürüne tek çatı altında erişilebiliyor. Öğrendiğimiz kadarıyla hafta içinde günde 150'den fazla yeni kampanya ve 15 binden fazla yeni ürün sisteme ekleniyor.

Kendi altyapısıyla kampanyaları otomatik olarak tarayan Alışveriş Robotu, bu modelde de iş yükünü en aza indirmiş. 2011'de Etohum Fonu almaya hak kazanan girişim, henüz bu yenilikten (direkt olarak) bir şey kazanmıyor. Ortada imzalanmış bir anlaşma ve gelir ortaklığı yok. Ancak yakın zamanda bu konuda bir adım atılacağını ve Alışveriş Robotu ekibinin büyümeye başladığını öğreniyoruz.

Etohum Fonu ile Nokia uygulama mağazasına mobil uygulamasını gönderen girişim, bu yenilik üzerine mevcut uygulamasını  güncellemiş ve yeni sürümü yayına almış.  Özel alışveriş kampanyaları Alışveriş Robotu Symbian uygulamasından takip edilebiliyor.

Alışveriş Robotu - Nokia

Kuruculardan Çağdaş Tatlıcı, mobil platformlara yönelik iyi bir haber de veriyor. Şubat ayı içerisinde Android ve iOS uygulamalarının yayına alınması planlanıyor.

Aslında fiyat karşılaştırma pazarı gelir açısından finansal servis karşılaştırmasının gölgesinde kalıyor.  Alışveriş Robotu'nun kazanç kapısını farklı kaynaklarla aralamak istemesini de buna bağlıyorum. Diğer yandan e-ticaretin gelişim eğrisi bu pazarın da büyüyeceğinin kanıtı. Alışveriş Robotu'nun ne kadar büyüyeceğini zaman gösterecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.