LCV.com.tr: Davetliler ile davet edenler arasındaki en kısa yol

LCV.com.tr: Davetliler ile davet edenler arasındaki en kısa yol

Bir etkinlik düzenlemenin en meşakkatli süreçlerinden biri katılımcılardan yanıt almaya çalışmaktır. Özellikle davetler ve tanıtım toplantıları için istenen sayıda kişiden yanıt almak mümkün olmayabilir. Halkla İlişkiler 2.0'dan bahsetsek de halen çoğu ajans bu konuda pek bir yenilik yapmış değil. LCV.com.tr bu noktada devreye girerek, davet eden ile davetliler arasındaki iletişimi kuvvetlendirmeyi hedefliyor.

Projenin kurucuları, Accenture Türkiye ofisi eski çalışanlarından Ahmet Taha Şakar, Utkan Öğmen ve Deniz Taşdöğen ile yazılım sektöründen tecrübeli Vehbi Yurdakurban ve Yalçın Kaya. Bir Fulberta girişimi olan ve 50.000 TL sermaye ile kurulan LCV.com.tr'nin tasarımı ise Yasemin Şakar'a ait.

Henüz kapalı test sürecinde olan sisteme üye olduğunuzda etkinliğinizin türünü belirleyip, tarih, saat ve program akışı oluşturuyorsunuz. Adres bilgilerini girip, mekanı harita üzerinde işaretledikten sonra adres defterinden kişileri ekliyorsunuz. Ardından filtreleme ve segmentasyon ile davetiye gönderme adımına geliyorsunuz.

SMS veya e-posta yolu ile iletebileceğiniz davetiyelerden alınacak dönüşü kendi yönetim panelinizden görebiliyor, dilerseniz hatırlatma, teyit, masa numarası ve teşekkür mesajı gönderebiliyorsunuz. Gönderilecek mesajı kişiye özel uyarlayamanız da mümkün.

Bireysel  ve kurumsal üyelik çeşitleri ile kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak girişim organizasyon şirketlerine paket (örneğin 1000 adet LCV kredisi) veya abonelik şeklinde satış yapılan bir gelir modelini oturtmak istiyor.

Küçük çaplı davetlerde küçük eklentiler ve sosyal ağlar iş görse de, LCV ('lütfen cevap veriniz'in kısaltması)  büyük çaplı organizasyonlar veya öğrenci etkinlikleri için faydalı görünüyor. İlk geri dönüşler de bu anlamda olumlu olmuş. Farklı denemelerde davetlilerin geri dönüş (olumlu/olumsuz ) oranının yüzde 85'e kadar çıktığı görülmüş.

Yukarıda da belirttiğim gibi LCV henüz test sürecinden çıkmadı ama sistemi denemek için iletişime geçebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.