Hazinem Pırlanta: Güçlü Yatırımcılardan Pırlanta Yatırımı

Hazinem Pırlanta: Güçlü Yatırımcılardan Pırlanta Yatırımı

Bu yıl düzenlediğimiz Webrazzi Gündem E-ticaret Toplantısı'nda dikey e-ticarete olan ilgisinden söz eden Emre Kurttepeli bu ifadesini bir kez daha doğruladı. Kısa süre önce kurulan Hazinem Pırlanta A.Ş., tecrübeli yönetimi ve aralarında Emre Kurttepeli'nin de bulunduğu güçlü yatırımcıların yeni dikey e-ticaret yatırımı olacak.

Adından da anladığınız gibi internet üzerinden pırlanta yüzük, kolye, bileklik, küpe satışı gerçekleştirecek olan girişim, Hazinem.com üzerinden hizmet veriyor olacak.

Bugün itibariyle yayına alınan Hazinem.com'u dilerseniz hemen inceleyebilir ya da şirket hakkındaki detayları haberimizin devamında okuyabilirsiniz.

Pera Pırlanta’nın eski genel müdürü Sevgi Karagülle Soysal'ın adım attığı yeni girişim 140 bin TL sermaye ile kurulmuş. Büyük hissedarın Sevgi Karagülle Soysal olduğu Hazinem Pırlanta'da Mahmut Ünlü ve Emre Kurttepeli'nin %4, 212 yatırım fonunun Genel Müdürü Numan Numanbayraktaroğlu'nun %2, Haluk Elçi'nin ise %10 hissesi var.

2007 verilerine göre 650 milyon dolarlık ve hızlı büyüyen bir pırlanta pazarı olan Türkiye'de Hazinem.com'un önemli bir potansiyele talip olduğunu görmek zor değil. Sektörün dikkat çeken melek yatırımcılarından Emre Kurttepeli bu işe küçük bir yatırımla girmiş olmasına rağmen, girişimin geleceği açısından etkisinin yüksek olacağı kesin.

Geçmişte birçok örneğinde gördüğümüz gibi, Tiger & Kurttepeli konsorsiyumu bu sefer de birlikte hareket edecek mi hep birlikte takip edeceğiz? ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.