Rocket Internet'in Ev Dekorasyonu Özel Alışveriş Sitesi Westwing Türkiye'de [25 TL Hediye]

Rocket Internet'in Ev Dekorasyonu Özel Alışveriş Sitesi Westwing Türkiye'de [25 TL Hediye]

Rocket Internet Türkiye'deki dikey e-ticaret sitesi yatırımlarına hızla devam ediyor. Samwer kardeşlerin girişimi olarak başlayan ve Türkiye pazarına taşıdıkları yeni siteleri ise Westwing Home&Living. Türkiye ile birlikte 20 ülkede faaliyet gösteren Westwing'in CEO'su ise kurucular arasında da yer alan Kemal Erol.

Westwing bünyesinde ev ve yaşam kategorilerine ait ürünler %70'e varan indirimlerle sunuluyor. Sitede yer alacak ürünlerin tamamı ise bu konuda uzman stil editörleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Dekorasyon konusuyla ilgili bilgiler ve ilham verici örneklerin yer aldığı bir de online dergiye sahip olan Westwing'e üye olmak isteyen Webrazzi okurlarına yazının son bölümünde bir de özel hediyemiz var.

Westwing'in Türkiye'ye giriş yapması dekorasyon konusuna önem veren tüketiciler için olduğu kadar bu alanda faaliyet gösteren firmalar için de önemli. Çünkü Westwing, yurtdışında tedarik ettiği ürünleri Türk kullanıcılara sunmanın yanı sıra, Türk tedarikçilerin ürünlerini de yurtdışındaki diğer Westwing sitelerinde satmaya başlıyor.

One Kings Lane'e benzer şekilde üst segmentteki dekorasyon ürünlerine yer veren Westwing Türkiye'ye üye olmak isteyen okurlarımız bu bağlantı üzerinden siteyi ziyaret edip üyeliklerini gerçekleştirdiklerinde, açılışa özel 25 TL'lik indirim kuponu kazanmış olacaklar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.