Etohum Girişimcileri 2011'in Son Üç Kampına Bekliyor

Etohum Girişimcileri 2011'in Son Üç Kampına Bekliyor

2011'i daha yoğun bir programla geçiren Etohum, yılın son girişimci kampları için geri sayıma başladı. Etohum, yıl sonuna kadar sırasıyla Ankara, İzmir ve İstanbul'da girişimcileri ve girişimci adaylarını bir araya getirecek.

19 Kasım'da Ankara'da Bilkent Cyberpark‘ın destekleriyle Ertuğrul Belen (Networking Akademi), Sidar Şahin (Peak Games), Selçuk Saraç (Sadecehosting) ve Burak Hatipoğlu (Grupfoni) konuşmacı olarak katılacaklar. Eğer Ankara'da yaşıyor veya tüm gün sürecek bu etkinliğe katılabileceğinizi düşünüyorsanız, bu cumartesi gerçekleşecek etkinliğe vakit kaybetmeden kayıt olabilirsiniz.

Yılın sondan bir önceki etohum kampı ise İzmir'de, 26 Kasım'da. İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Embryonix‘in desteklediği İzmir kampında Ertuğrul Belen ile hızlı bir tanışma yapacak girişimci ekosistemi, Nokia’dan Selim Aytuna ve Salih Özkan'ı, Netsis'ten Murat Ihlamur'u, Medianova'dan Serkan Sevim'i, Sporx'ten İlkan Gökyılmaz'ı dinleme şansı bulacak. İzmir kampının programına ve kayıt sayfasına şuradan göz atabilirsiniz. Nisan ayındaki İzmir etohum kampı son derece güzel geçmişti.

Yoğun bir yılın yorgunluğu 3 Aralık'taki etohum kampı İstanbul kampında atılacak. İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi‘nde IEEE kulubü işbirliğiyle gerçekleştirilecek İstanbul kampına, Elvan Oktar (ERA Research), Kıvan Odabaşı (Milliyet), Serdar Kuzuloğlu (Radikal),  Sedat Kapanoğlu (Ekşisozluk), Ufuk Tarhan (Fütüristler Derneği) ve Cüneyt Özdemir (Dipnottv) konuşmacı olarak katılacak. Sanırım bu toplantı en kalabalık etohum kampı olacak. Hemen yerinizi ayırtabilirsiniz.

Yıl sonunda ya da yıl başında etohum'un bir 2011 raporu açıklayacaktır ama 2011'in etohum için oldukça önemli bir yükseliş sağladığını ve bu yükselişin önümüzdeki yıl da aynı hızla devam edeceğine inanıyorum.

Etohum kamplarında ve etohum toplantılarının kayıtlarına Vimeo'dan ulaşabileceğinizi de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.