Steve Jobs'un Biyografisi iBooks ve Kindle'da - Türkiye Baskısı Kasım Ayına Ertelendi

Steve Jobs'un Biyografisi iBooks ve Kindle'da - Türkiye Baskısı Kasım Ayına Ertelendi

Steve Jobs'un beklenen biyografisi bugün ABD'de satışa çıkacak ama iBooks'a ve Kindle'a giriş yaptı bile. Türkiye baskısı ise Kasım ayına ertelendi.

Ücretli olduğu için Türkiye hesaplı Apple cihazlarına iBooks'tan e-kitabı indirmek mümkün değil ama ABD kayıtlı (ve diğer geçerli ülkeler) iPod Touch, iPhone ve iPad sahipleri "Steve Jobs - A Biogprahy" adlı kitaba anında ulaşabilir.

Türkiye'de 24 Ekim haftasında piyasaya çıkacağını açıkladığımız kitabın dağıtımı ise Domingo Yayınevi tarafından şimdilik Kasım ayının başına ertelenmiş durumda. Türkçe olarak yayınlanacak Steve Jobs'un biyografisi resmi çıkış tarihine göre 2 hafta gecikecek olsa da iyi bir şeyler görme umuduyla biraz daha beklemek gerekiyor.

Kitabın ünlü biyografi yazarı Water Isaacson, CBS'te yayınlanan 60 Dakika programında boy gösterdi ve kitap hakkında merak edilenleri Steve Kroft ile konuştu. Isaacson, 4 bölüme ayrılan röportajda kitapta yer almayan bazı detaylardan da bahsediyor.

Isaacson, Steve Jobs'un Microsoft ürünleri hakkındaki olumsuz görüşlerini ve Google'a Android ile iPhone'u taklit ettiği için kızgın olduğun olduğunu paylaşıyor. Jobs, Mark Zuckerberg'i Facebook'u satmayıp kendi şirketini (markasını) kurmuş olmasıyla takdir ettiğini söylüyor.

Steve Jobs'un bizden sonraki nesiller tarafından çok da fazla benimseneceğini söylemek zor. Şimdiden teknoloji dünyasının yeni büyüleyici isminin kim olacağı tartışmaları da bu kabulü güçlendiriyor.

Son olarak Apple'ın merkez ofisi Cuppertino'da Steve Jobs anısına düzenlenen etkinliğin kaydı şu adreste (şimdilik sadece Safari'de) izlenebileceğini paylaşmış olalım ve Steve'in ardında neler bıraktığını beklemeye devam edelim..

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.