Intel Capital'in Grupanya Yatırımı Basın Toplantısı İle Doğrulandı!

Intel Capital'in Grupanya Yatırımı Basın Toplantısı İle Doğrulandı!

Intel Capital'in Türkiye internet pazarındaki ikinci yatırımını Grupanya'ya gerçekleştireceğini ilk olarak Mart ayında paylaşmıştık. Sonrasında ise Temmuz ayında duyumlarımıza dayanarak yatırımın gerçekleştiğini gündeme taşımıştık. Bugün ise şirketler gerçekleştirdikleri basın toplantısı ile söz konusu yatırımı sektörle paylaştılar ve doğruladılar.

Grupanya Genel Müdürü Esra Sertoğlu, Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın ve Intel Capital Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Direktörü Feroz Sanaulla'nın katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında gerçekleşen yatırım miktarı hakkında bir açıklama yapılmadı.

Hatırlarsanız Intel Capital Türkiye'deki ilk internet yatırımını Mart ayında Nokta'ya gerçekleştirmişti. Basın toplantısında Türkiye internet pazarındaki yatırımlarından memnun olduklarını dile getiren Intel Capital yetkilileri, Grupanya ortaklıklarından memnun olduklarını da özellikle dile getirdiler.

Grupanya Genel Müdürü Esra Sertoğlu ise Grupanya'nın yenilikçi ve vizyoner bir şirket olduğunu, Intel Capital yatırımı ile hedeflerine çok daha hızlı ulaşabileceklerine inandığını dile getirdi.

Güncelleme: Grupanya ana sayfasında Intel'in yatırım haberine yer vermiş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.