StumbleUpon'dan Tabletlere Özel Android Uygulaması

StumbleUpon'dan Tabletlere Özel Android Uygulaması

StumbleUponWeb dünyasının keşif motoru StumbleUpon'ın artık Androidli tabletler için de bir mobil uygulaması var. StumbleUpon'ın Androidli telefonlar için bir mobil uygulaması vardı ama yeni uygulama Android için sayılı tablet uygulamasından biri oldu.

iOS (iPhone ve iPad) uygulamaları App Store'da yer alan ve internette yeni siteler ve içerikler keşfetmenizi sağlayan StumbleUpon, Android uygulamasıyla aylık yüzde 35 seviyesindeki büyümesini artırmayı istiyor.

Androidli tablet sahibi olan ancak uygulamalara fazla vakit ayıramayanları (çok sayıda uygulama olmadığı için) memnun edecek StumbleUpon uygulamasında, tek hareketle yeni bir şeyler keşfetmek mümkün. Tablet bilgisayarların eğlenceli deneyimler sunmasından memnun olan StumbleUpon'ın kurucusu Garrett Camp, StumbleUpon'ın kategoriye göre içerikler sunuyor olmasıyla kişiye özel seçimlerden bahsediyor ve bir nevi Flipboard'a gönderme yapıyor.

StumbleUpon Android Tablet

Tabletlerin öneminin farkında olan Camp, daha fazlasını yapacaklarını, Foursquare ve Instagram gibi servislerle StumbleUpon'a sosyal özellikler katacaklarını da paylaşıyor.

StumbleUpon arayüz güncellemeleriyle mobilde standart bir çizgi oturtmaya ve web ile mobil arasındaki çizgiyi kaldırmaya başlamış. Örneğin webdeki Explore Box adlı keşif kutusu mobile taşınmış.

StumbleUpon Android Tablet

StumbleUpon gibi servisler, tablet bilgisayara sahip web gezginleri için oldukça önemli. 2015'ten sonra web ile mobil arasındaki uyumsuzluk da en alt seviyeye inince bu ihtiyaç daha da belirginleşecek. Bakalım o tarihte uygulamalar açısından Android'in iPad karşısındaki durumu ne olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.