Zynga Oyun Kartları Mikro Ödeme ile Türkiye'de: Zynga.com.tr

Zynga Oyun Kartları Mikro Ödeme ile Türkiye'de: Zynga.com.tr

Mobil ödeme platformu Mikro Ödeme, yeni markası 3Pay ile birlikte ödeme sistemleri konusundaki çalışmalarını genişletmeye devam ediyor. Bu çalışmaların sonucunda Zynga'nın tüm dünyada satışa sunduğu oyun kartları Türkiye'ye getirilmiş.

Zynga.com.tr adresinde satışa sunulan kartlar 4.50, 12.00, 23.00, 46.00 TL'den fiyatlandırılmış ve tüm Zynga oyunlarında geçerli. Şu anda mobil ödeme ve kredi kartı ile alınabilen Zynga kartları, TL değerinden satıldığı için dolar TL dönüşümündeki kayıp söz konusu olmuyor. Ayrıca Zynga, kartların kullanımında oyun içi hediyeler de verebiliyormuş.

Zynga kartları henüz fiziksel olarak satılmaya başlanmamış ancak bu konuda Mikro Ödeme tarafının kısa süre sonra görüşmelere başlayacağı bilgisini aldık. Yapılan plana göre 1 tane iletişim merkezinde, 1 tane tekno markette ve bir tane müzik ve kitap satışı yapılan zincir markette Zynga kartlarının yapılması planlanıyor. 

Bugün Zynga'nın Facebook'taki Empries & Allies oyun sayfasından paylaşılan konuya, belli ki Zynga da büyük önem veriyor. Zynga'nın Türkiye'deki tek distribütörü olan Mikro Ödeme tarafında konuyla ilgili görüştüğümüz Can Ali Avunduk, co branding konusunda büyük firmalardan teklifler aldıklarını ve çeşitli markaların promosyon olarak Zynga kartları dağıtmak istediklerini belirtti.

Zynga oyunlarının popüleritesi her ne kadar eskiye oranla etkisini yitirmiş gibi görünsede, oyun çeşitliliğiyle bugün Facebook kullanıcılarının büyük çoğunluğu bir Zynga oyunu oynamayı sürdürüyor. Türkiye'den aylık 10 milyon aylık kullanıcısı olduğu varsayılan Zynga'nın ürünlerinin Mikro Ödeme ile birlikte bundan sonra çok daha hızlı getirileceğini düşünüyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.