Webrazzi Summit Sponsorlarına Teşekkürler!

Webrazzi Summit 2011'e sadece 1,5 ay gibi bir süre kaldı. Webrazzi ofisinde işler hareketlenirken etkinlik sponsorluğu için şirketlerin yoğun ilgisi bizi oldukça mutlu ediyor.
Webrazzi Summit Sponsorlarına Teşekkürler!

Webrazzi Summit 2011'e sadece 1,5 ay gibi bir süre kaldı. Webrazzi ofisinde işler hareketlenirken etkinlik sponsorluğu için şirketlerin yoğun ilgisi bizi oldukça mutlu ediyor. Net olarak söyleyebiliriz ki sektörün ne kadar geliştiğini konferansımıza olan sponsor ilgisinden rahatlıkla görebiliyoruz.

Bildiğiniz gibi Elmas Sponsorluğumuz aylar öncesinde Nokta ve Vodafone tarafından doldurulmuştu, Platin Sponsorluk paketimiz de yoğun ilgi gördü ve Garanti Bankası, NokiaVolkswagen, Yandex bu alanda sponsor oldular. Şu anda ismini açıklayamadığımız bir firma daha yine Platin Sponsorlarımız arasında yer alıyor. Altın Sponsorlarımız ise Coca-Cola, Qualcomm ve Sadece Hosting oldu. Gümüş Sponsorlukta ise comScore, Çalışkan - Kızılel Hukuk BürosuiLab VenturesMikro Ödeme, PayPal, Sendloop, Yellow Medya ve Zanox yer alıyor. Dijital Medya Sponsorumuz Medyanet, Sosyal Medya Sponsorumuz Pixelplus Interactive ve İletişim Sponsorumuz Marjinal Porter Novelli de bize konferans öncesi ve sonrasında destek oluyorlar.

Farkettiğiniz gibi listemiz bu sefer fazlasıyla uzun oldu. Sağladığı içerik ve networking imkanları ile eşine az rastlanan organizasyonlarından olan Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit için bize destek olan tüm şirketlere sonsuz teşekkürler ediyoruz.

19 Ekim'de bizimle ve tüm sektörle birlikte olmak için henüz harekete geçmediyseniz, gecikmeden hemen kaydınızı yaptırmanızı öneriyoruz. Geçen seneden hatırlayanlar olacaktır, biletlerimiz konferansa haftalar kala tükenmişti ve bu sene aynı şekilde olacağını görüyoruz.

Webrazzi Summit'e online olarak kaydınızı gerçekleştirmek için buraya tıklayabilir, konferans hakkında detaylı bilgi için www.webrazzi.com/summit adresini inceleyebilirsiniz.

Webrazzi Summit Sponsorları: 

Elmas Sponsorlar

Nokta Medya Vodafone Türkiye

Platin Sponsorlar

Garanti Bankası Nokia Volkswagen Yandex

Altın Sponsor

Coca-Cola Qualcomm Sadece Hosting

Gümüş Sponsorlar

comScore Çalışkan - Kızılyel Hukuk Bürosu iLab Ventures Mikro Ödeme PayPal Sendloop Yellow Medya zanox

Dijital Medya Sponsoru

Medyanet

Sosyal Medya Sponsoru

Pixelplus interactive

Kurumsal İletişim Sponsoru

Kurumsal Haberler

İletişim Sponsoru

Marjinal Porter Novelli

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.