Firma Arama Uygulaması Adaffix Yellow Pages Veritabanı İle Türkiye'de

Firma Arama Uygulaması Adaffix Yellow Pages Veritabanı İle Türkiye'de

Yellow Pages, AdaffixKonum tabanlı reklam servisini 2 ay önce açan Yellow Pages Türkiye, yeni bir mobil iş ortaklığına daha imza atıyor. Ücretsiz mobil uygulama adaffix, Yellow Pages veritabanı ile Türkiye'de de yapılan aramaları en yakın hedefe yönlendirecek.

addafix, yapılan arama meşgul olduğunda veya cevaplanmadığında, arama yapan kişiye aynı bölgedeki benzer firmaları otomatik olarak gösteren bir mobil uygulama. Firma aramalarına mobil bir kolaylık getiren uygulama, yaptığınız bir aramadan sonuç alamadığınızda size aynı bölgedeki benzer firmaların kimliğini göstererek işinizi halletmenizi kolaylaştırıyor.

Konum tabanlı ve içerik hedefli bir otomatik öneri uygulaması olan addafix, yapılan aramalara uygun seçenekler sunmak için Türkiye’de Al Wahda-Express grup şirketlerinden Yellow Pages'in firma veritabanını kullanıyor.

Yellow Pages, Adaffix Uygulama

Otomatik öneri özelliği ile işinize ve konumunuza uygun firmalarını bulmayı sağlayan uygulama "Arayanı Bulma"  özelliği ile de sizi arayan ancak rehberinizde kayıtlı olmayan bir firmadan gelen çağrıları Yellow Pages Türkiye firma veritabanında arayarak kimlik tespiti yapıyor. Böylece telefon rehberinizde kayıtlı olmayan firmalardan yapılan aramaları tanıyabiliyorsunuz. Adaffix ile sizi arayan firmalar telefon defterinizde kayıtlıymış gibi, cevaplanmamış çağrıların kimlik ve zaman bilgisini de gösteriyor.

Uygulamada çağrı engelleme özelliği ve Facebook bağlantılı rehber senkronizasyonu özelliği de bulunuyor. Facebook rehber bağlantısı, arayan numaranın Facebook’taki profil fotoğrafını ve durum mesajını gerçek zamanlı olarak telefonun ekranında gösteriyor.

Shazam gibi bir çok mobil platformda hizmet veren addafix'in başta iOS olmak üzere, Android, Symbian S60 ve BlackBerry OS tabanlı uygulamaları bulunuyor. Yakında da Windows Phone uygulamasını MarketPlace'e girmeyi düşünüyor. Küçük işletmelerle sıkı ilişki içinde olan kullanıcılar için faydalı olacak adaffix benzeri uygulamalara yerel girişimlerimizin de yöneleceğini tahmin ediyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.