Wahrenheit.com: Online Oyun Alanında Başarılı Bir İçerik Sitesi

Wahrenheit.com: Online Oyun Alanında Başarılı Bir İçerik Sitesi

Türkiye'de içerik odaklı siteler oluşturmak maalesef dikkatlerden kaçıyor. Halbuki internette yer alan her kategoriye özgü başarılı içerik sitelerinin bulunması o alandaki gelişmeyi hızlandırma potansiyeline sahip. Hızlı büyüyen online oyun pazarında ise bu boşluğu dolduran bir  siteyle tanıştık; Wahrenheit.com.

Wahrenheit'ın kurucusu Mail.Ru, gPotato, Elex, KoramGame, Game-Masters, Playnik gibi önemli online oyun şirketlerinin resmi Türkiye partneri olan GameBayi'de iş geliştirme yöneticisi olarak görev yapan Cihan Ağagişi. Türk online oyun sektörüne genç yaşta atıldığını öğrendiğimiz girişimşici Wahrenheit.com'da online oyunlara dair güncel haberler, özel inceleme ve röportajlar yapıyor.

Wahrenheit.com

Online oyun alanında güncel yayın yapan Türkçe bir sitenin olmadığını söyleyen Cihan Ağagişi, Wahrenheit dışında 12 oyun sitesini daha yönettiğini ve toplamda 1 milyon üyeye ulaştığını söylüyor. Hal böyle olunca GameBayi, Mail.Ru ve gPotato gibi önemli isimler de Wahrenheit'in arkasında duruyor.

Wahrenheit adına Türkiye'deki hemen hemen tüm online oyunlar ile iletişim halinde olduklarını söyleyen Cihan Ağagişi, Mail.Ru Games ve gPotato Avrupa ile etkinlikler düzenlediklerini de aktarıyor ve bu sektörel bilgi ve gücü Türkiye'ye girmek isteyen yabancı oyun şirketlerine yardımcı olmak için kullandıklarını ifade ediyor.

Türkiye'de her alanda çoğalmasını beklediğimiz kaliteli içerik sitelerini görmek sevindirici. Ancak bu tür sitelerin varlığının kalıcı olabilmesi için aynı pazardaki oyunculardan destek görmesi gerekiyor. Yazılı ve görsel içeriğin üzerinde katma değer yaratacak iş modellerini uygulamak ise girişimcilere kalıyor..

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.