Tivodo.com: Ürün Odaklı Sosyal Ağ

Ürün odaklı aramaların, arama motorları için çok önemli bir yeri var. Ürün karşılaştırma siteleri bu aramaların bir kısmını karşılamaya yetiyor ama sosyal anlamda çok da etkili olduklarını söylemek zor. Tivodo.com'da bu sosyal etkiyi bulmanız mümkün.

Ürün odaklı bir sosyal ağ olan Tivodo'da kişi profillerine karşılık ürün profilleri bulunuyor. Ürün profilleri amatör ya da profesyonel  içeriklerle (video, resim) şekilleniyor ve kullanıcı yorumları ve puanlaması ile destekleniyor. Bir ürün sayfasında o ürüne sahip olan ya da o ürünü almak isteyen kişileri görebiliyor. Ürünlerin olumlu-olumsuz tarafları ve teknik bilgileri paylaşılabiliyor.

Tivodo - Ürün Sayfası

Online ürün seçimi konusunda oldukça önemli bir kaynak olabilecek Tivodo, kişi aktivitelerini de detaylı olarak yansıtıyor. Bir kullanıcının hangi konuda uzman olduğunu görebiliyorsunuz. Kim hangi ürüne sahip, hangi ürünü almak istiyor, hangi ürünleri beğeniyor vb. bilgiler profillerde paylaşılıyor. Kullanıcılar ücretsiz ilan verebiliyor, konulara göre paylaşım yapıp, soru sorabiliyor. Birbiriyle etkileşime geçebiliyor.

Tivodo - Can Tunçer

Can Tuncer, Murat Nalçacı ve Sinan Kambur tarafından hayata geçirilen girişim gerçekten güzel detaylara sahip. Sitede otomobilden mobil uygulamalara uzanan geniş bir ürün çeşitliliği var. Servis 1 yıl gibi bir sürede küçük bir ekiple geliştirilmiş ve Türkiye'de gördüğüm en iyi işlerden birini çıkarmış. Geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşması için biraz daha amatör içeriğe ihtiyaç duyan Tivodo'nun önümüzdeki dönemde bir çok kişiyi misafir edeceğini düşünüyorum. Mark Zuckerberg'in dediği gibi artık her uygulama ve servis sosyalleşiyor, sosyalleşen projeler kazanıyor..

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.