Netvibes Sosyal Medya Takip Aracı Social Pack'i Açıkladı

Netvibes Sosyal Medya Takip Aracı Social Pack'i Açıkladı

Web 2.0'ın en eski girişimlerinden biri olan Netvibes, farklı şekillerde gelişip faydalı olmaya çalıştı. RSS kullanımının azalması ve anasayfa uygulamalarının özelliğini yitirmesiyle yok olmak ile şekil değiştirmek arasında kalan şirket, yenilenmeye karar vermişti yine de biraz geç kalmış olabilir.

Geçen yıl anasayfa uygulamasını twitter ve diğer sosyal ağlarla zenginleştiren Netvibes, şirketler ve markalar için özel sayfalar yapan bir yapıya bürünmüştü. Bugün sosyal medya analiz ve izleme aracı Social Pack'i duyuran şirket, markalar ve ajansları hedef alıyor. Sosyal medya analiz hizmeti verecek olan şirket, yıllardır geliştirdiği izleme teknolojisini biraz geç de olsa bu alanda kullanmaya karar vermiş.

Aşağıda tanıtım videosunu izleyebileceğiniz Social Pack, diğer sosyal medya analiz servisleri karşısında güzel bir alternatif olabilir.

Videodan da görebileceğiniz gibi sosyal medya analiz ve izleme işini bir araya getiren servisin pratik bir kullanımı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak servisin hiçbir zaman kurtulamadığı karmaşık yapısını burada da görmek mümkün.

Netvibes'ın yenilenme çabaları her ne kadar sevindirici olsa da bu çabalarını daha erken göstermesi gerekiyordu diye düşünüyorum. Sosyal medya analizi veya takibi için en iyi teknolojilere yıllardır sahip olan şirketin neden bu kadar beklediğini ise bilemiyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.