Mynet ve Sahibinden.com Güçlerini Mynet İlan'da Birleştirdi

Mynet ve Sahibinden.com Güçlerini Mynet İlan'da Birleştirdi

Türkiye'nin en büyük portalı Mynet ile Türkiye'nin en büyük seri ilan sitesi sahibinden.com güçlerini birleştirerek Mynet İlan'ı yeniledi.

Bugün sabah yayına giren yeni Mynet ilan, tamamen Sahibinden.com'un altyapısını kullanıyor ve sahibinden.com'daki tüm ilanlar burada yer alıyor. Mynet kullanıcılarının çok daha fazla ilana ulaşabilecekleri yeni servis, aslında Sahibinden.com'un tüm yapısını Mynet sayfaları altında görüntülüyor.

IAB Türkiye'nin ölçümüne göre Mart 2011'de 2 milyar 53 milyon sayfa görüntüleme yaparak Türkiye'nin en yüksek sayfa görüntüleme sayısına ulaşan sahibinden.com ile ayda 10 milyon gerçek ziyaretçiyi ağırlayan Mynet, yaptıkları işbirliğiyle Mynet kullanıcıları için daha fazla seçenek yaratmayı amaçlıyorlar.

Hem sahibinden.com ilan verenleri hem de Mynet kullanıcıları için yarar sağlayacak çalışma sonrasında iki grup arasında başka işbirlikleri de hayata geçirilebilir. Çok sık rastlamadığımız bu gibi ortak çalışmaların bence farklı şirketler arasında da artarak devam etmesi gerekiyor.

Geçen hafta yazdığım Mynet Sinema iPhone uygulamasında da dile getirdiğim gibi farklı hizmetleri sunan şirketlerin, servislerini farklı uygulamalar için kullandırmaları son kullanıcının yararına olacaktır. Kullanıcı bağlılığını da getirecek bu gibi çalışmalar, şirketlerin uzman olmadıkları bir konuda enerji ve kaynaklarını harcamamaları için de fayda sağlayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.