GittiGidiyor'un Kesin Satış Rakamı Belli Oldu: 217.5 Milyon Dolar

Türk internetinde şimdiye kadar yapılmış en büyük satış olan Gittigidiyor'un satış rakamının 215 milyon dolar civarında olduğunu daha önce sizlerle paylaşmıştık.
GittiGidiyor'un Kesin Satış Rakamı Belli Oldu: 217.5 Milyon Dolar

Türk internetinde şimdiye kadar yapılmış en büyük satış olan Gittigidiyor'un satış rakamının 215 milyon dolar civarında olduğunu daha önce sizlerle paylaşmıştık. Halen devam eden BirİnovasyonVar toplantısında konuşmacı olan GittiGidiyor Kurucularından Burak Divanlıoğlu satış rakamını doğrulayarak "GittiGidiyor satış rakamını en doğru Webrazzi $215 M olarak yazdı. Net rakam $217.5 M" açıklamasında bulundu.

Farklı kanallardan GG satışı hakkında çeşitli rakamlar dolaşsa da en doğru değeri sizlerle paylaşmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kesin satış rakamının da birinci ağızdan paylaşılmasıyla artık üzerine spekülasyon yapılacak bir durum kalmadı.

GG kurucularının şu anda üzerinde çalıştıkları yeni projeleri olan iPara hakkında da açıklamada bulunan GG Kurucularından Serkan Borançılı, iPara'yı "PayPal'in yerel versiyonu olacak ama taksit imkanı sunacak ve iKasa gibi farklı özellikleri de olacak." diyerek tanımlamış. Konuşmasına devam eden Burak Divanlıoğlu "iPara bizim sıfırdan kuracağımız son proje. Bundan sonra girisimlerde yatırımcı ya da danışman gibi roller alacağız."

GG kurucularının yeni projeleri iPara hakkında uzun süredir duyumlar almamıza rağmen sizlerle daha önce paylaşmamıştık. Serkan Borançılı'nın açıkladığı gibi iPara, yerel bir finans servisi olacak ve GG kurucularının deneyimlerinden yararlanılarak büyüyecek. PayPal'ın da Türkiye pazarına girdiğini düşünürsek, iPara'nın doğru zamanda hayata geçirilen bir proje olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni bilgiler elimize ulaştıkça yazıyı güncelliyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.