Tweettion.com: Twitter'da Sorduğunuz Soruları Kaybetmeyin

Tweettion.com: Twitter'da Sorduğunuz Soruları Kaybetmeyin

Twitter üzerinde merak ettiğiniz bir şey hakkında soru sormuş ve çevrenizden yanıt almışsınızdır. Cevaplarını önemseyerek sorduğunuz bu soruları geriye dönüp bulmak isterseniz, emin olun pek kolay olmayacaktır. Tweettion ile bu sorunun önüne geçebilirsiniz.

Tweettion, Twitter hesabıyla kullananılabilen bir soru-cevap servisi. Tweettion üzerinden sorulan sorular ve verilen cevaplar ileti dizisi görünümünde ziyaretçilere sunuluyor. Aynı zamanda tweet olarak da Twitter'a gönderiliyor. Sorunuza bir cevap verildiğinde de Twitter üzerinden direkt mesaj ile bilgilendiriliyorsunuz. Tweettion Soru Tweettion'ı kullanırken Twitter'ın iç dinamiklerinden de faydalanıyorsunuz. Soru veya cevaplarda @mention ile bir başkasından bahsedebilir veya hashtag ile soruları etiketleyebilirsiniz.  Sorular ve verilen cevaplar için bir oylama sistemi de bulunan serviste en çok cevaplananlar, en çok oylananlar gibi bölümler ile kişi profil bilgileri ve istatistikleri de yer alıyor.

Tweettion Girişimin kurucusu Levent Güneş, İngilizce olarak yayına aldığı servisin Twitter'ın popüleritesinden faydalanarak yükselmesini bekliyor. Tweettion üzerinden gönderilen güncellemelerin daha sade tutulması ve site içi etkileşimin kuvvetlendirilmesi Tweettion'ı daha etkili hale getirebilir.

Servis kişisel sorulardan biraz daha konu odaklı kaynak sorulara yönelirse sanırım daha faydalı olur. Türkçe dil desteğinin eklenmesi de Türk kullanıcıları yakalamak adına daha faydalı olacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.