Startup2.0'da Kazanan Uygulamalar Açıklandı, NightBits de Bilbao Yolcusu

Startup2.0'da Kazanan Uygulamalar Açıklandı, NightBits de Bilbao Yolcusu

Startup 2.0'da ilk 20 finalist arasından sıyrılan ve Bilbao'ya gitmeye hak kazanan uygulamalar açıklandı. Türkiye'den 3 mobil uygulamanın ilk finalistler arasına girdiği yarışmada sadece Nightbits büyük finale kalabildi.

Facebook'ta kullanıcı oylamasıyla ilk 20'ye kalan finalistler arasından sıyrılan ilk 5 finalist jüri seçimiyle belirlendi. Nightbits ile beraber Mobitto, EdukidsApp, Trambus ve Taksiko 17-18 Haziran tarihlerinde Bilbao'da düzenlenecek olan Nonick Konferansı'da boy gösterme hakkı kazandı.

Uygulamalardan kısaca tekrar bahsedelim ve önümüzdeki dönemde başarılı olmalarını dileyelim. Yarışmaya ve oylamaya katılan herkese tekrar teşekkürler. ;)

Nightbits: Facebook, Foursquare ve Twitter’la entegre çalışan ve çevrenizdeki etkinlikleri keşfetmenizi sağlayan bir uygulama. Etkinlik tabanlı bir sosyal ağ uygulaması olan Nightbits ile Foursquare'da check-in yapabiliyor, Facebook etkinliklerine yanıt verebiliyorsunuz.

Mobitto: Yerel fırsatlara yönelik konum tabanlı bir uygulama olan Mobitto, kupon ve indirimleri cep telefonunuzda saklamanıza da imkan veriyor.

EduKidsApps - Çocuklar için eğitici ve öğretici  uygulamalar sunuyor. Farklı mobil işletim sistemlerini desteklemesi planlanan uygulamalar gerçek seslerle destekleniyor ve çeşitli yönlerden gelişimini destekliyor.

Trambus – Toplu taşıma ulaşımını kolaylaştıran bir uygulama. Tramvay ve otobüslerin hareket saatlerini ve güzerhahlarını takip etmenizi sağlıyor. Bu konuda Türkiye için Symbian'da Metro Saatleri, Otobüs Saatleri uygulamasını ile her mobil tarayıcıdan ulaşabileceğiniz banliyosaatleri.com'u tavsiye edebilirim.

Taksiko – Yakın çevrenizde boş taksi bulmanızı sağlayan bir uygulama. Benim de taksi çağırmak için mobil uygulama geliştirme fikri üzerine düşünmüş fakat hangi iş modeli ile para kazanılacağını kestirememiştim. Taksiko, taksicilere sunduğu bir uygulama ile bu duruma çözüm bulmuş gibi görünüyor.

Avrupa arenasına çıkan bu uygulamalar da Sclipo5minNvivo11870Panoramio ve Bubok Startup2.0'ın başarılı uygulamaları arasına girmesini diliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.