Startup2.0 ve Webrazzi Mobil Uygulamanızı Avrupa'ya Tanıtmanızı Bekliyor!

Startup2.0 ve Webrazzi Mobil Uygulamanızı Avrupa'ya Tanıtmanızı Bekliyor!

startup2 - Webrazzi2007'den bu yana 1,000'den fazla girişime ev sahipliği yapan StartUp 2.0 bu yıl da Avrupa'lı girişimciler için perdelerini açıyor. Bu yıl Webrazzi'nin de medya partneri olarak destek vereceği StartUp 2.0, mobil uygulamalarıyla kendine güvenen girişimcileri ön plana çıkaracak.

Kar amacı gütmeyen bir proje yarışması olan StartUp 2.0, bugüne kadar Sclipo, 5min, Nvivo, 11870, Panoramio ve Bubok gibi başarılı girişimlerin yatırımcıyla buluşmasını sağladı.

Bu yıl seçilecek 5 uygulama 17-18 Haziran'da gerçekleşecek Nonick Konferansı'nda tanıtma fırsatı yakalayacak ve Bilbao'da yapılacak 5 dakikalık sunumlar neticesinde kazanan olmak için yarışacak.

6-27 Mayıs arasında gerçekleşecek başvurulara aynı tarihler arasında Startup2.0'ın Facebook uygulamasını üzerinden oy verebileceksiniz. Kullanıcı oylaması sonucunda seçilen 20 uygulama, jüri üyelerinin değerlendirmesiyle 5'e düşecek ve Nonick'de yatırımcılara ve kullanıcılara kendini tanıtabilecek.

startup20

Türkiye'den de mobil uygulama geliştiricilerinin katılmasını beklediğimiz yarışmada Android, iPhone, Blackberry ve Windows Phone uygulamaları değerlendiriliyor. Eğer çalışan bir mobil uygulamanız varsa Avrupa'ya adınızı duyurmak için 6 Mayıs'tan itibaren Startup 2.0 ile paylaşabilirsiniz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.