Startup 2.0'da Başvurular ve Oylama Süreci Devam Ediyor

Startup 2.0'da Başvurular ve Oylama Süreci Devam Ediyor

Sizlere daha önce duyurduğumuz StartUp 2.0'da başvuru ve oylama süreci devam ediyor. 2007′den bu yana 1,000′den fazla girişime ev sahipliği yapan yarışmaya Webrazzi adına biz de destek veriyoruz.

Avrupa’lı girişimcileri küresel arenaya taşıyacak olan StartUp 2.0'ın bu yılki odağı mobil uygulamalardı ve şu ana kadar 47 mobil uygulamanın bu heyecanı yaşadığını görüyorum.

Başvuru ve oylama süreci birlikte devam ediyor. Başvurular startup2.eu üzerinden alınıyor ve oylama süreci Facebook'ta işliyor.

Kullanıcı oylaması sonucunda seçilen 20 uygulama, jüri üyelerinin değerlendirmesiyle 5′e düşecek. Seçilen bu 5 uygulama da 17-18 Haziran’da gerçekleşecek Nonick Konferansı‘nda 5 dakikalık sunumlarla kendilerini tanıtacak.

Startup2.0 - Facebook

Yatırımcılar ve mobil alanda uzman isimlerden oluşan 10 kişilik jüri; iş modeli, yenilikçilik, yerel rekabet şartları, sunum ve takıma göre en iyiyi bulmaya çalışacak.

Türkiye'den yarışmaya katıldığını farkettiğimiz Nightbits adlı konum tabanlı bir mobil uygulama bulunuyor. Nightbits, Twitter, Facebook ve Foursquare'dan faydalanarak sizi en yakın etkinliklerden haberdar ediyor. Yarışmada 5 uygulamaya oy verebildiğinizi ve verdiğiniz oyları geri alamadığınızı da buraya ekleyelim.

StartUp 2.0, bugüne kadar Sclipo5minNvivo11870Panoramio ve Bubok gibi başarılı girişimlerin yatırımcıyla buluşmasını sağladı. Yarışmaya katılmasanız da mobil uygulamalara göz atmanızı ve oy kullanmanızı tavsiye ederim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.