Move ve Mobilz Mobil Medya Gücünü MoveZ'de Birleştirdi

Move ve Mobilz Mobil Medya Gücünü MoveZ'de Birleştirdi

Hem mobil operatör tarafında hem de internet medyası konusunda tecrübeli iki şirketin birleştiğini öğrendik. Bu alanda genç şirketler olan Move ve Mobilz artık MoveZ çatısı altında hizmet verecek.

Move ve MobilZ mobil alanda daha etkin bir güç olmak için güçlerini birleştirdi. Haziran ayı itibariyle MoveZ olarak yoluna devam edecek yeni şirketin yöneticiliğini Kurt Onur ve Tezcan İsarlı üstlenecek. Kurt Onur'u Webrazzi Gündem Dijital Reklam ve Pazarlama Notları toplantısında ağırlamış ve güzel bilgiler almıştık. Move'un genel müdürlüğünü sürdüren Kurt Onur, yeni şirkette yönetici direktörlük görevini alacak.

Birleşme ile beraber MoveZ, 9 kişilik bir ekip olmuş. Mobil internet ve uygulamalar üzerindeki reklam ağını aylık 160.000.000 gösterime, Turkcell sponsorluk reklam mecralarını ise 14 SMS/Video sponsorluk paketinde, onlarca kategori, 7.237.000 tekil kişi ve aylık 260.000.000 SMS/Video gönderime ulaştırmış ve bu haliyle Türkiye'nin en büyük mobil reklam envanterine sahip konuma gelmiş.

Söz konusu birleşmenin birbirine uyum sağlayabilecek iki şirketi daha da güçlendireceğine inanıyorum. Mobil reklam mecralarındaki hızlı çeşitlenme ve mobil-web yakınlaşmasını yakından takip ettiğini söyleyen MoveZ ekibi, daha dinamik bir şekilde ajanslara daha zengin ürün ve hizmetler sunmayı amaçlıyor. Umarız mobil sektörün önünü açacak güzel adımlar atarlar..

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.