Doğuş Grubu'ndan E-Ticaret Hamlesi: EnModa.com

Doğuş Grubu'ndan E-Ticaret Hamlesi: EnModa.com

Doğuş Grubu'nun e-ticarete giriş yapacağı sektörde aylardır konuşuluyor ancak konuyla ilgili detayları kimse net olarak bilmiyordu. Merakları biraz dindirmek için hızlıca şirketin yeni girişiminin isminin EnModa.com olacağını paylaşalım.

Her ne kadar eStore'un kurucusu İzi Adato'nun Doğuş Yayın Grubu'nun binasında EnModa için aylardır çalıştığını bilsek de, EnModa.com için kurulan şirkette kendisinin adına rastlamadık. Ancak halen EnModa.com için aktif olarak çalışmalarının sürdüğünü hatta girişimle yurtdışı seyahatlere bile katıldığını biliyoruz. Bu durumda e-ticaretin tecrübeli girişimcisi İzi Adato'nun gizli ortak olarak projede bulunduğunu söylemek sanıyorum ki yanlış olmaz.

Şirket detaylarına gelecek olursak, EnModa.com için Doğuş E Alışveriş ve Ticaret A.Ş. isimli yeni bir şirket kurulmuş ve bu şirketin neredeyse %100'üne yakın sahibi Doğuş Yayın Grubu A.Ş. olarak kayıtlara geçirilmiş.

EnModa ve NModa olmak üzere iki farklı marka tescili yapılan şirketin, şu anda gördüğümüz kadarıyla kullanacağı marka ise EnModa olacak. "Stil tesadüf değil, seçimdir" sloganı da duyduğumuz ve araştırdığımız kadarıyla girişimin mottosu olacak.

Henüz sadece bir duyum olarak bize ulaşan bir diğer konu da Ece Sükan'ın EnModa.com projesinde danışman olarak aktif görev alacağı yönünde. NTV ile yakın bağları olan Ece Sükan'ın yine Doğuş Yayın Grubu'na ait Vogue dergisinde de görevi bulunuyor. Eğer duyumlarımız doğruysa EnModa.com'un mottosuyla, Ece Sükan'ın varlığının fazlasıyla örtüşeceğini söyleyebilirim.

Uzun lafın kısası, oldukça zor bir pazara giriş yapan EnModa'nın rekabet şartlarında nasıl bir yol izleyeceğini hep birlikte göreceğiz. Reklam ve pazarlama tarafında önemli bütçeler kullanması gerekeceğini düşündüğüm servisin, NTV, NTVMSNBC ve tabi ki Vogue'un gücünü fazlasıyla kullancağını tahmin edebiliyorum.

Detaylı bilgiler alacak olursak mutlaka güncellemeler yapacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.