EticaretMAG: Deneyimli İsimlerden E-ticaret Odaklı Blog

EticaretMAG: Deneyimli İsimlerden E-ticaret Odaklı Blog

Türkiye e-ticaret pazarının geçtiğimiz sene tarihinin en iyi yılını geçirdiğini biliyoruz. Peki e-ticaret pazarı gelişirken bu büyümeyi sürdürecek yeterli bilgi aktarımını yapabiliyor muyuz? Webrazzi olarak sektör için önemli istatistikleri ciroları ve büyüme rakamlarını paylaşmaya çalışıyoruz.

Ancak e-ticaret gibi geniş bir konuda odaklanmamız ve bu konuda derinlemesine analizler yapıp rehberler hazırlamamız pek mümkün olmuyor. Neyse ki bu konudaki uzman isimlerden oluşan bir kadro yeni bir blog hayata geçirmiş: Eticaretmag.

New York'ta yaşayan ve e-ticaret sektöründe uzun süre çalışan Ahmet Kırtok'un geçtiğimiz ayki İstanbul ziyaretinde e-ticaret konusunda deneyimli isimler bir araya gelerek Eticaretmag'i hayata geçirme kararı almışlar. Blog geçtiğimiz günlerde yayınına başlamış.

E-ticaret odaklı haberler ile okuyucularını karşılayan sitede konusunda uzman kişilerin kaleme alacağı sektörel analizler, röportajlar ve araştırmalar yayınlanacak. E-ticaret özelinde yabancı bloglar bulmak mümkün, ancak bu konuda Türkçe kaynak bulmak o kadar da kolay değil. Daha önce benzer yayınlar hazırlanmaya çalışılmıştı, ne yazık ki bu blogların büyük çoğunluğu ayda birkaç yazının ilerisine geçememişti. Eticaretmag'in çok daha doyurucu bir içerikle uzun süreli içerik yaratmaya devam edeceğini umut ediyoruz.

Eticaretmag'de şu anda Ahmet Kırtok ile birlikte Fulya Uygun, Sami Güzel, Serbay Arda Ayzıt ve Uğur Özmen yazar olarak bulunuyor. Ahmet Kırtok'tan öğrendiğimiz kadarıyla konusunun uzmanı birçok yazar önümüzdeki dönemde siteye katılacakmış.

E-ticaret konusunda önemli bir kaynak olacağını düşündüğümüz EticaretMag'e başarılar dileriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.